Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji kralj je ovaj erdogan..sada je dobar sa rusima, ucjenjuje EU a Amerima nije lako sa turcima
i posle zulima nacinjenog njima svi oni ga objerucke prihvate.
A kad je srusio ruski avion, zvao NATO :) Kad bolje razmislim, u modernoj istoriji to je bio najveci gaf jedne drzave. Toliko glup cin, dobro je Putin tada rekao: samo Alah zna zasto su takvu glupost napravili. SAD saradjuje sa Izraelom. Evropa radi sto joj SAD kaze. Turci da ista u glavi imaju drzali bi se Rusije k'o pijan plota.
..tvoj kraj je samo pitanje vremena
Velika je razlika u tome kako Evropa prihvata izbjeglice i kakvim uslovima te izbjeglice zive, ako se upredi sa Turskim uslovima gdje hiljade izbjeglica zivi godinama u satorima, gdje je na stotine djece koja ne idu u skole, cak sta vise moraju raditi ilegalno u nekim fabrikama. Turska krsi neka od osnovnih ljudskih prava......
Samo pusti izbjeglice neka idu za Evropu. Dosta je vise bilo dvostrukih arsina i licemjerstva tzv "civiliziranog svijeta"!
Ili ćemo joj organizovati puč !
Mislim da o ukidanju viza za Tursku ne moze bit govora. Evropa bi morala da rjesi problem sa migrantima na svoj nacin bez da od Turske trazi bilo kakve ustupke. Jednostavnim jezikom; prelaz granice ilegalno - zatvorska kazna 5 godina uz obavezni rad da se smanje troskovi izdrzavanja.
u Srebrenicu dodju Turrci koji su ubili milion Armena.. sto ti je zivor
@MPower Bošnje dobro prođoše.. a po istom scenariju radili, hajmo zapucat pa će Evropa reć ''stanite, genocid, ne može više tako''
Sulatnijoooo, pežov neće da upali
g-din sa slike il diktator kako ga voli "demokrata" nazvat je ugostio 2,8 miliona imigranata u svojoj zemlji, a "demokrata" zicu mece i bije izbjeglog.
I Orban (premijer Mađarske, jedine zemlje koja postavlja žicu) je wannabe diktator, ne znam zašto njega uzimaš za primjer. U stvari znam, zato što si jedan od 3 najaktivnija turkofila na Klixu. I sestru bi prodao za par lira jer ipak Turci su naši, jel da? Jordan je primio 1,2 miliona izbjeglica, ima 11 puta manje stanovnika od Turske i njime vlada kralj. Jesu li i oni odjednom demokrate?
@Onaj mali prodao sta? "vreca zlata" za bakira, koje su nam pomogle u nasoj odbrani, milioni doniranih sredstava za nasu zemlju, nadam se da si cuo za "tika", cuo za doniranie autobuse i tramvaje u kojima se ja i gradjani sehera svakodnevno prevoze, nemam nista za prodat al gradjani moje zemlje voze svoj proizvod a sultan im nudi musterije pez placanja poreza njegovoj drzavi, nema nista sem blentu poput tebe da objasnim, itd, .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)