Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E heto ti, a ti se posvađo s velikim komšijom.
EDIT: Brkica Popušlić.
uh sto brkici ameri zavukose u prkno...
Siptar i nakon decenijskog druzenja i prijateljstva sa srbinom ne vjeruje tom serbinu, zato uvijek drzi noz pod jastukom u slucaju da.... pametan ce isto tako vjerovati amerikancu
Brko me sve vise podsjeca na Porosenka a ako ovako nastavi i drzava ce mu zavrsiti slicno kao i cokoladnog oligarha.
Ovaj lik isto kao karadjic ,samo ovaj musliman ubija muslimane .
Tako je, Babo, mumine! Zatvaraj Bosfor i Dardanele i uvedi 200% veću taksu za transport amerićkih i ruskih brodova. Pošalji obalsku stražu do zadnjeg metra svog mora, pretresaj fukaru i naplaćuj him svaku grešku. Kontaju smradovi da rasture Tursku ko što su Siriu, Irak, Afganistan i Libiju, mater him hebem templarsku!
Nista nece ni amerikanci ni rusi uraditi, to ce uraditi samo kurdi kojih u Turskoj ima preko 32 miliona, sa dobrim naouruzanjem ce unistiti Tursku kakva je sad.
Ovaj spin diktatora neće uspjeti dok mudri Putin roka po teroristima. Samo trajni mir je poraz za diktatora i američki terorizam.
eee brko, brkane, jesi slučaj od poliičara...
Tapir obicni stas ti kome projetit gnjido jedna!!!
Poslije invasije na Irak jasno se mogao primijetiti virus u korist Kurdistana.
samo oštro prezidente.....u kost
Brica Popušlić se totalno pogubio.