Nakon sastanka s Abbasom
15
Erdogan poručio Izraelu: Urazumite se
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mijenjam svoja tri predsjednika za ovakvog jednog...
Šta fali ANADOLIJI bolje i ANADOLIJA nego SRNA inače Hikmete izuvaš li cipele na graničnom prijelazu REPUBLIKE KOSOVO?
Vidi ovih Cerićevih kerova što pljuju po šijama ccc, valjda zato što su za razilku od njih šije hem pravi vjernici a ne M92 hem drže do sebe i do svog.
turska je danas regionalna sila a vama koima nije drago ŽAO MI JE
NOVINARU-PIŠE SE NEPRIHVATANJE!
Osobu koja širi smutnju i laži o Erdoganu zamolio bih da se ne ponavlja. Ako vjeruješ u svoju teoriju zavjere, podijeli je sa ostalima jednom, a ne spamiraj komentarima. Ako se Palestincima Erdogan i njegova politika dopada, ne treba \"pametni\" Bošnjo da im \"otvara\" oči. Po meni Erdogan je lider kojeg bi svaka država poželjeti mogla. Dovoljno je uporediti snagu i utjecaj Turske države danas i prije 10-20 godina.
Hahaha joj Erdogane nemoj molim te da prjetis . Spisace se svi od straha . Marioneta !,,l,
Tursko pseto.
Za neyavisnost Sarajeva od BIH i republike srpske.ŽIVIO ANEX 7.Papani kućama.
tako je predsjedniče
Aferim, dusmani mogu da crkavaju, da smutnju cine i fitnu siju, dobro uvijek se pokaze a tama sebe proguta. Takodje, zelim Mursiju uspijeh na referendumu a zelju vecine je postovati u demokratskim drustvima dok bi u svakom drugom slucaju svijet osudio izjave o \'istjerivanju MB-a iz Egipta\' (tj. vecine stanovnistva i legitimno izabrane, demokrarske vlasti) u ovom i sl. slucajevima se to presucuje.
Ovaj Erdogan pomaže palestincima ko što je nama pomagao Demirel za vrijeme rata 1992-95.Znači velika nula.
,,dragi turci,, pripremajte se za slobodan,nezavisan,cjelovit Kurdistan . .Molla Mostapha Barzani . . . VOZDRA HERZOG IZ BJELIMICA,,HERCEGOVINA
Koji ste vi histerični baksuzi. Turska je saveznik SAD-a, to ne znači da se u svemu bespogovorno s njima slaže. Šta vi znate o geopolitičkim odnosima? Da li je po vama bolje biti saveznik SAD-a ili saveznik Rusa ili Kineza? Turska trenutno nije dovoljno jaka (što ne znači da neće biti) da može natupati potpuno samostalno. Ako se već mora opredjeliti Ameri su ipak u ovom trenutku manje zlo.
Izraelu prijeti, a Siriju raketira. Pametnom dosta.
I da dodam,. Turska je najvazniji saveznik SAD-a, rezima zahvaljujuci kome cionisti i provode genocid nad Palestincima!