Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast i vrijeme se da se obracunate sa tim separatistima!
Turci su isti kao i Izraelci. I oni imaju svoje Palestince, samo što Kurdi imaju daleko veća prava na državu.
Sta je ovo o Majmunu Dodiku se ne moze komentairati, a ovdje se moze psovati do mile volje. J*e.b.o Vas dodik u usta skrbava, sve ustase i cete koji rade na ovom portalu.
Zasto svijet nijemo gleda razularene turske fasiste dok vrse genocid nad kurdskim narodom? Ugledali se turski fasisti na svoje velike prijatelje Izraelce koji na jednak nacin vrse istrebljenje Palestinaca. Nema mira dok Kurdistan i Palestina ne budu slobodni od turskih i izraelskih okupatora i NATO-sluga
Nešto najnormalnije je da kurdski narod želi slobodu. Turskoj se gledalo kroz prste za vrijeme hladnog rata, ali danas su na red došla pitanja poput genocida nad Armencima i prava 15 milijuna Kurda u Turskoj. Turcima pametnije ako bude dogovorom nego silom. Najveća sila nad Kurdima je bila u Iraku, pa danas tamo imaju najviše prava.
tajibe redjepe turchine nashipu nam se svima kuurchine treba organizovat jedan veliki humanitarni konvoj jadnom Kurdskom narodu na slican nacin kako to osmanlije rade pomazuci palestincima turci teerooriisti i zulumcari