Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdo car svijum\'
...moj suleymane...da si angažov\'o gardijske brigade na ratištu umjesto u haremu, do japana bi doš\'o...
@anketa pomenuo si erdoganovo porijeklo i da se mozda stidi svog porijekla. nicim izazvan. da je milanovic komentirao \"larin izbor\" da li bi ti pominjao njegovo porijeklo? budimo realni. nemas casne namjere.
@commi U potpunosti se slažem sa tobom,ali smatram ako se želi napraviti sapunica onda treba uzimati izmišljene ličnost,a ne stvarne historijske ličnosti kao što je slučaj s ovom serijom
Vise gdje Erdogan hoda i sta misli o TV programu. Okupatori i primitivci, donijeli su nam javasluk i nered. Jedini napredak je u Bosnu dosao sa Austrougarskom, da su bogdom ostali zauvijek. Dosta vise tog preseravan ja sa Turcima, u juci vam bili pa da vidite ko su i sta su onda!
kakve veze ima sa temom? pa pitao sam se i ja kad sam procitao 10 nacionalističkih komentara, srpskih bilmeza..
@omer ma ko je pricao o nacionalizmu.................. Zans kako bih ja nazvao ovo ISTO da Zoran Milanovic, premijer Hrvatske komentarise seriju \"Larin izbor\"? Nidze ba veze............................asli mu je dosadno pa poceo gledati serije..........a konja u p.m.
Kakve to ima veze sa temom
Koliko idi*ta srpskih na portalu, vidi se po tome sto pucaju minuse, a nijedan nije nista odgovorio, jer istina boli, argumente nemaju, laži ne prolaze, a ovi naši nek se stide, kad dozvoljavaju da zbog minusa, čet*ika, ovaj moj komentar gore iznad stoji sakriven, to je istina, trn u oku i zato sjede i stavljaju minuse da im se ne vidi sramota.. fuj g*vna smrdljiva.. fuj..
Pa da su Turci samo nabijali na kolaci mucili toliko, imali su 500godina, ne bi ostalo ni dvoje da nastave nacciju, eeee. Svako normalan zna to. A jeste sramota da jednog velikana opsuju ovako, i nek se malo pozabave detaljima, kad neko snima seriju o istorijskim licnostima, treba malo da se konsultuje sa arheolozima, istoricarima,a ne onako na svoju ruku.
ti turci investiraju samo u srbiju, a nas totalno zaobilaze u ekonomskom smislu. nevidim po čemu smo neka braća, osim po obrezivanju.
Svaka mu je zlata vrijedna
ne dirajte mi Sulejmana ;)
Erdogane .p.i.ch.k.i.n. d,i,m,eeeeeeeeeeeeeee , ko ti dade takvo imeeeeeeeeeeeeee !!!
e zgembo, samo da te podsjetim... turci su evropu gazili jos prije 500 godina. jahali su konje kroz austriju, madjarsku, cesku, poljsku, litvaniju, rusiju, ukrajinu, bjelorusiju, rumuniju, moldaviju... a u srbiji I hrvatskoj su bili kod svoje kuce
Nije ovo dokumentarni film da sve bude tačno.Šta onda reći za brojne sapunice koje su 100% plod mašte?
turchine nashipu se kuurchine. dalje prste od civiliziranog svijeta. u Evropu ce te 3012,....inshala