Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa saljji vojskuuuuuuuuuuuuuuu
http://www.youtube.com/watch?v=GoXKzPbevlo OVAKO.PRODJU.ONI.KOJI.NE.PODRZAVAJU.HAMAS.U.GAZI
https://www.facebook.com/photo.php?v=10204417692186531&set=vb.1357836194&type=2&theater HAMAS DJECU KORISTI KAO ZIVI STIT
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Znas sta Erdogane,goni se ti u tri pizde materine.Puno lajes a malo ujedas.Jebi mater zinostickim zlocincima ili se poklopi i nastavi lizati cizme zapadu.Muka mi je od tvojih izjava,znamo svi da je Izrael genocidna tvorenina,a ti mozes da uradis nesta u vezi toga,ali neces !
Zionistickim *
citas li ti jarane? "predizborna"... vidiš da su i njemu izbori ko nama u bosni...a eto ti naših političara i predizborne kampanje ovih 20 godina, zar ti nije sve jasno šta se priča prije izbora a šta se radi i priča posle :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ujediniti arapske zemlje i pomesti govna sa lica zemlje-
tesko da ce Izrael otici u pakao, ta drzava vec 60 godina pravi pakao drugima prije nego sto netko napravi njima , a turci su napravili pakao na sjevernom Kipru stvorivsi genocidnu paradrzavu (e sad zamislite da je entitet RS drzava priznata od Republike Srbije, a njihov premijer salje verbalno u pakao npr. Ukrajinu)
Eh da si Putin..Erdogane..pa da samo kazes..ukoliko ih ne pustite..Plina vam nema za 10..9..8..7..
Highway to hell
Predsjedavajuci Turske humanitarne organizacije IHH koja je bila organizator flotile za pomoc Gazi 2010e koja je napadnuta od Cio-Fasistickih pirata je prema pisanju "www.middleeastmonitor.com" najavio slanje nove flotile, ali ovaj put ce u pratnji flotili biti i Turska vojska. https://www.middleeastmonitor.com/news/europe/13059-turkey-to-send-another-freedom-flotilla-to-gaza
Allah najbolje zna sta je dobro a sta nije...a njegova je volja da 60 godina jevreji mlate palestince.
A da se sutra nadjemo u Etni pa da to rijesimo nas dvojica ?
I viteze,gdje ti je viyesko junastvo...da mi u lice kazes da sam genocidas,u nasoj lijepoj carsiji ili da ti dodjem kuci?
Nek posalje vojnu podrsku Bosnjacima. Bio bih zahvalan jer rat protiv Bosne jos traje ali se danas ne vodi oruzjem
Pridruzujem se zeljama
NEKA IMA NEKO DA SMIJE DA KAZE DA ZIDOVI PRAVE GENOCID
let's play judis bitches.
Milorad&Erdogan = Momo&Uzeir
Dvije legende kliksa.
Amin
Jest predizborna al mi leži za 10. Svaka čast turcima.
"...u okviru predizborne kampanje za predsjedničke izbore..." Mislim da je s time sve rečeno.
bla nla... bla bla bla... bla, blaaaaa... blabla blabla.. bla... bla bla... trrrrrtttt..