Upozorenje Evropskoj uniji
0
Erdogan neće priznati kiparsko predsjedanje
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAYYIP znaci dobar...aferim ti brate dobri...Allaah te pomogao...napokon i mi muslimani svijeta imamo nekoga da se isprsi za nas
Izgleda da pojedini \"komentatori\" ovdje nikad nisu vidjeli Turske a niti šta pročitali o njoj. Pa ta država je obnovljena na tekovinama sekularizma, sekularnija je od današnje BiH. Kakva islamizacija, pa trebate otići pa vidjeti kakav Islam tamo obitava. Mi se nešto prsimo da nas Turci vole (valjda mi njih volimo pa zato, šta li) a ne zanimamo ih ni trenutka - iz prve ruke znam da većina njih, barem u Istanbulu, zna više o Beogradu nego što će ikada znati o Sarajevu. I takođe, to su bili okupatori, shvatite to više. Više od 400 godina su vladali nad nama, silom. Isto kao što su Srbija i Hrvatska bili okupatori Bosne u prošlom ratu, tako je i Turska stotinama godina prije - agresor k\'o agresor, svugdje!
ne postoji niti jedan vjerodostojan dokument koji dokazuje da su turci izvrsili genocid nad ermenima, u turskoj zivi vise od 1000000 ermena! Jesu krstasi aktivni na ovom sajtu,cudo ne vidjeno
jest, jest, reci mu. turska je pokazala davno svoju genocidnu narav. sto se tice kipra ... dobro si mu rekao.
Chets jeste vi za EU ili protiv?
Evropa treba da prekine odnose s vama, ne na 6 mjeseci nego zauvijek.
svaka ti cast, nemam zivaca da pisem nasem ne pismenom narodu! Bilo je tacno tako, to cijeli svijet zna, al demagogija je jaca strana u krstasa!
I jos samo da dodam - mene ne obrazuje Wikipedia - bio sam na obje strane Kipra i sam se uvjerio!
E fakat ti nemas pojma i hvatas se onoga sto su ti Turci servirali - HAAALOOOO - da su bili kako treba davno bi se priznao dio Kipra koji je Turska okupirala - dragi moj ono su RS Kipra ako ti to nije jasno! Oni bi da se otcijepe i postanu samostalni poslije genocida kao i RS ovdje??? A EU svakako i ne zeli Tursku - iskreno i ne treba joj!
ljudi, kao i obicno svako smatra da treba komentarisati neki clanak - a pojma nemate o tome sta se tamo desavalo. Pa fino otvorite wikipediu i obrazujte se malo - pa onda mozete da ke(nj)ate. kako se moze uporedjivati Srbija i Turska..nidje veze.. Turska 16 najveca ekonomija na svijetu!!! Sta lupate. Turska 2 najveca NATO sila!! Sta brbljate!?? Halo..kakva ba srbija.. A kiparski grci, kao i svi pravoslavci nazalost, su genocidasi - turska je usla na kipar 74 nakon sto je cijeli svijet posmatrao pokolj turkih kiprana! Strasno slicna situacija nasoj 92 godine! I posmatrajuci politicku situaciju kroz godine, grci su ti koji ne zele da zive sa turcima na kipru...a evropa ih podrzava u demagogiji!! Upravo kao sto se i desava kod nas!
bas je stoka. ovo je ekvivalentno sadasnjem srbijanskom tretmanu bih - prvo ih napali i protjerali, sad ih hebu u mozak sto vise mogu.
EU moze bez Turske, a on neka vidi sta ce. To je ekvivalent kao kada bi Srbija uslovljavala EU.
muslimani genetski otpad...
kad je o islamizaciji rijec, iskreno govoreci, mislim da to turskoj ni ne pada na pamet. ipak su oni previse moderni za takav rezon.
Turska shodno svome jacanju, kako ekonomskom, tako i vojnom, postaje sve jaca na svjetskoj sceni. Kako stvari stoje, opet ce doci vrijeme zavrsne islamizacije ovo preostalog zalutalog stanovnistva balkana. @Hriscanin, nadam se da si se tako bunio i kada su ti braca i komsije cinili genocid nad Bosnjacima u Srebrenici1? Mada mozemo slobodno govoriti o genocidu u cijeloj BiH. @ampak, ne znam zasto ti posjecujes ovaj site, nije bi mjesto ovdje...radi svoje slobodno vrijeme trosi na site-ove poput ovoga...tamo si svoj na svome.... http://www.s.r.ps.k.ic.et.ni.cki.po.k.r.et..o.rg/
da prostis, cisto sumnjam da se erdogan isprsio za nas. mislim da se on ipak isprsio za tursku i njene interese.