Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo pozdravljam fašističku Srbadiju koja se nikada neće uspjeti odvojiti od BiH, a kojih je kako vidim ovdje u komentarima i previše. To što će oni uvijek biti dio lijepe nam BiH nema nikakve veze sa pobjedom Erdogana, niti Turske nego zbog volje i odlučnosti većinskog naroda u ovoj državi. Erdoanu čestitke jer objektivno zaslužio je lik i trebao bi ovim našim klošarima poslužiti kao primjer. Vidim negdje kažu imperijalista, možda, ali zemlja politikom tog imperijaliste bilježi ubrzan ekonomski rast, prvenstveno rast GDP-a....htio to neko vidjeti ili ne Turci su postali investitori na međunarodnom planu, utjecajan politički faktor na globalnom planu, respektabilna članica NATO pakta i što je najvažnije država koja ima vlastitu a ne američku vanjsku politiku (jel se ko zapitao što nisu članica EU, da nije možda što ne ispunjavaju uvjete?!), sve to se desilo u posljednjih 10 godina kako se Erdogan pita za nešto..prije toga Turska je bila zaostala i svojevstan fišfirić zapada.
Jel ovaj obecao aliji zlatne kasike
Sad će kao što vidim Izrael ubaciti neko "Turko proljeće", da zbaci legalno izabranog predsjednika.
jes ubacili bi oni al u turskoj nezive ljudi u kojim je sto dolara svetinja kao kod onih ludih arapa koje finsaira sadiska fasisticka arabija.
hoce li veceras pred bbi biti centralna proslava I vatromet zbog pobjede erdogana?
Ljudi, evo i ja sam Bošnjak, ali fakat ne vidim zašto bi nas trebao ovoliko zanimati Erdogan i njegova pobjeda. Shvatite već jednom, on je obični imperijalista.
Ne znam što se za moje komentar uvijek lijepe fašisti i to uvijke oni najgluplji. U pizdu materinu!
Eto nek si ti. Razliguj frajeru idi brani Thopsone i Šimuniće i Paveliće!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Cestitke i samo tako nastavi... Hejteri nek ga dudlaju...
hahahahaha "sluziti gradjanima" jel ukidanjem youtubea, twittera i ostalih drustvenih mreza :D
Ajde ti soson vidi sta ima u Avazu, mozda tamo nije pobjedio jer je zabranio servise, ajde
Inace youtube i twiter su mjerilo koliko ko sluzi gradjanima...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)