Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erogane dok ti na sjeveru kite turske zastave po trgovima Pašaluka na jugu hoće samoupravu.
Čitam ove bolesne komentare, nevjerovatno koliko debili imaju želju da se negdje ratuje i ubija. Ovo je bolesno.
Erdogan je jevrej koji se lazno predstavlja muslimanom. Njegov facebook profil pun je satanisticih fotografija i video klipova. Sunce sa 16 krakova koje je obelezje njegove partije identicno je Suncu koje se nalazi na amblemu CIA.
Iritator_klitorisa Do tebe je da li ces da proverujes, ali meni uopste nije vazno da li ces ti to prihvatiti ili ne. Kao sto Hitler sto je imao vise zidovske i arfricke krvi nego "arijevske".
Samo ostro s njima!
tako se to radi,odmah siba preko leđa zbog izjava koje vode uništenju države,a ne ko kod nas
@h8er_ dite šuti da te ko ne čuje,erdogan da hoće satro bi kurde za dan,ako su kurdi naoružani znaj da su i turci još više,a ne zna se ko je ratoborniji,a jebeš rusiju,rusija uz kurde a amerika i nato uz tursku pa ti izvaži ko je jači
Rusi već počeli partiju šaha. Čeka se Turska.
@Iritator_klitorisa Čečeni su trenutno uz Ruse, jer im je Putin omogućio prosperitet, koji nikad nisu imali. Uostalom tamo ima dosta Rusa. Treće, ti isti Čečeni su prijetili Turskoj.
@Iritator_klitorisa Pa nisam ja Čečen, kakve ja veze imam sa Putinom? Islam je prolazan, kao i sve. Dok ljudi steknu dovoljno znanja, oduprijeće se i tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
REPUBLIKA KURDSKA ??
@dis2 Ja sam se zajebavo. AKo je neko moj istomišljenik šprda se sa srpskom.