Nekadašnji saveznici
559
Erdogan: Izrael je teroristička država
Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je nacistička država
Tako je SULTANU :D
DRAGI ,,hamo,, VIDI MU GLAVE . . KISS CRNOTRAVAC
slazem se Gos. Predsjednice...
Rece premijer zemlje koja je nastala na ge-nocidu nad samo milijon Armenaca i koji to i danas porice(sto mi je to odnekud poznato) i pod cijim je vodstvom Turska izvrsila agresiju na Irak i ub-ijala iracke Kurde, a da ne govorim o svakodnevnim zlocinima nad Kurdima u Turskoj, koje su proglasili teroristima. Izrael je mozda oteo Palestincima zemlju, ali Turska je to isto uradila Kurdistanu i nema namjeru im je vrati. I Kurdi se bore za svoju zemlju, kao i Palestinci, ali o Turcima niko nista lose ne pise kada njih ub-ijaju, vrlo interesantno. Dakle, ko o cemu, ku-r-va o postenju.
Erdogan raskinuo sa BH Airlinesom i oteo nam 200 aviona toliko o tome koliko voli BiH. Sto se tice Izraela, imaju pravo da se brane!
suti ti jado da i vas ne poravnaju kao sto ce Gazu...koga briga sta ti imas da kazes..bice kako tata Amer kaze..
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
rvrvr
Palestinci NAPADAJU Izraelci UDARAJU Dragi nas klix.ba Je\'l\' to kiks, il\' zbilja istina.....
YES,YES.........
Natanjahu, dvije na stambol i jednu na ankaru,....bice dosta!
gluposti pričas---vi prasjedioci bosne--došli iz irana i oni govore o proslost--------malo se baci među istoriju i vidi gdje su tu iliri pa japodi daleko si ti od istorije a i bosne blizi si ti iranu kolega.
ko se je nasao govoriti o terorizmu------prvo si ti krenuo terorisati kurde i siriju i ti govoris ko je tororista------a sam si učesnik terorizma---------sutra će ti to izrael nabiti na nos za siriju------majmun pokvareni.
Gori Brisel i gori Washington gori gori gori Babylon !!!!
Turkey is a genocidal nation. Armenia, Bosnia, ....
Što se ti napisa gluposti i laži.Da svjetske sile smiju zbrisali bi s lica zemlje arapske zemlje.Arapi možda jesu lijeni ali to sebi mogu priuštiti zbog velikog prirodnog bogatstva.Izrael je država koja je nastala na teritoriji Palestine i sramota je šta se tamo dešava pred cijelim svijetom