Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska velikom gospodinu i vodji!
Svi smo mi Erdogan.
a ko su ti "mi" ?
pripadnici sda stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Premijer Erdogan je Ponos Tueske i svih Turskih Zemalja ( BiH,Sandzak,Kosovo,Srbija,Hrvatska) Puna podrska Premijeru Simbol mira i uspjeha
Erdogana za visokog perestavnika.
Dole Erdogan! Stop diktaturi, sloboda turskom narodu!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PREMA PRVIM IZLAZNIM ANKETA GOODBYE ERDOGANE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Vidi kiksera babu svoju hebo, zar si jos ziv, jesi to presao na Islam abu kikser.
@sizif Tebi je legalna vlada koja ne zeli da provede izbore ali zato hoce rat. Da ne kazem da tamo nema legalnosti kad dinastija vlada drzavom. Gdje je tu legalnost. Legalost je izbor svake cetiri godine. A ako neko vjeruje u svoju legalnost i vecinu ne bi se trebao pojati izbora. Zar treba Erdogan da sjedi mirno dok se nevina krv muslimana prosipa u Siriji?
Erdogan je premijer države TURSKE, a NE Sirije. Mislim da mu je opisom radnog mjesta određena Turska. NE Sirija. Snovati i na sastanku vlasodržaca dogovarati kako hitlerovskim metodama inicirati rat u susjednoj zemlji je sotonski.
Reci to Putinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nadamo se da će naš bošnjački vođa erdogan pobijediti. svi smo uz tebe i čačak i prizren i posedarje i rijeka i vareš i novi sad. živjela turska i bosna kao njen pašaluk.
I ono što im se nametne da odluče.
pozdrav veliki za tebe. treba dodati da onome ko ne glasa za erdogana slijedi posjeta članova erdoganove stranke, čisto da ih upitaju da im nešto ne fali u kući.
Vlado :) Čitajući informacije o izborima u Turskoj, lijepo pomislih: "Ma nije ova moja BiH ni tako loša"..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lakse je uslikati jednoroga ili cudoviste iz Loh Nesa, nego nasmijanog Erdogana.
Vodjenje drzave i naroda je ozbiljan posao, nije komedija pa da mora biti nasmijan, tebi izgleda vise odgovaraju ovi sto javno viceve pricaju, psuju, dobacuju djevojkama i sl....
Jo, navikao sam da mi das minus i da se na tome sve zavrsi. Cime sam ovaj put zasluzio i objasnjenje minusa kojeg si mi dao? Cime sam zasluzio citavu recenicu, od inace misteriozno cutljivog Jo tri tackice? Malo sam zatecen sto si mi posvetio toliko paznje, a malo je i tema preozbiljna. Ja vise uzivam u vicevima, psovkama i dobacivanju djevojkama. Mudro si to i sam zakljucio. Izgleda da je bolje da se ti tako ozbiljan, i ja ovako neozbiljan, zadrzimo na tome da mi das minus. To neka bude neki nas precutni znak da se ti uopste ne slazes sa mnom, da imas veoma negativno misljenje o meni i mojim stavovima, a ja cu nekako da se pomirim sa tom bolnom cinjenicom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imal Erdogan letecu koaliciju 1 mart