Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj diktator još nek zabrani bilo kakav vid komunikacije i informacija osim onih što dobiju od hodže na dzumi. Evo zašto Turska neće ući u EU.
ne, nego nece uci u EU zato sto su jaki, a sa EU bi postali jos jaci, nece uci zato sto je EU iskljucivo krscanska, a turska je vecinski muslimanska, nece uci zato sto je cilj da se muslimanske zemlje parčaju, slabe i da muslimani nemaju lidera u svijetu, jer to vide kao jedan od strateskih ciljeva unistenja Islama, a ne znaju da ce na kraju svi htjeti u Islam, ali kasno
U pravu je Erdogan100%, kako jednom rahmetli Tito reče ne možete medijima dozvoliti da iznose klevete i laži
Nije ni cudo sto se ovaj kreten i ona srbska gejcina Vucic dobro slazu, obojica su psihopate, manipulatori i diktatori. Zato kad citam STAV ko da citam Kurir ili Informer.
Pogrešan zakon 100%. Pusti ti nek svako piše šta hoće ali povecaj edukaciju naroda da ne vjeruje svako sranje koje svaka budala moze da napise.
Turske Serije nista manje nisu opasne.
Jel mu i jaran trezoraš tog mišljenja?
ja sam jucer zalutao u komentare na fb na post o dodjeli nagrade filmu quo vadis aida. 100% sam siguran da se moraju zabraniti drustvene mreze i prilika svakoj budaletini da kaze svoje misljenje. kad otvaras profil moras poloziti minimum testa inteligencije.
Najveći prenosnici laži i propagande su televizije kako javne tako i privatne i sve to potpomognuto sa novinama i novinarima. Današnje vlade pogptovo u evropi su najveći lažovi, zlikovci, zločinci i genocidaši koi ubijaju ljude koi su zaradili mirovine i sad im ih treba isplaćivati.
Diktator erdoan ce zadati zavrsni udarac propaloj imperiji
Diktator se boji svega i svačega..sve kontrolira o svakoga ko drugačije misli strpa u zatvor.
Bogami ti dobro opisa Vučića, evo ko da ga gledam. Još samo da ga skinete, jer mislim ono, pošli ste, pa sve što čovjek započne jednom se i završi. Hajde hajrulosum....
"sankcionisati objavljivanje lažnih informacija" naravno da je to ugrožavanje slobode govora onima koji lažu i šire dezinformacije. Prije društvenih mreža nije bilo ovoliko ravnozemljaša, a pomoću istih se može i napredna država može uništiti.
Ti si izdajica BiH , kao i Osmanlije .Samo pricate
U pravu je 100%, kako jednom rahmetli Tito reče ne možete medijima dozvoliti da iznose klevete i laži.
To je sultan u pravu, prema jednostranackoj demokraciji sigurno su prijetnja
Zna diktator.
Glasači su najveća prijetnja za demokratiju
Pa nije đabe otac nacije, brine se da njegova djeca ne šaraju po sumnjivim profilima
Diktator!!!