Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar Četnik mrtav Četnik.
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje http://zalbe.vzs.ba
manite se turci nas više vi ste okupatori, samo ste nas unazadili 500 godina dok je austrougarska za 50 uradila više nego vi... samo daj kahve, nargile i moljenja bogu... u ratu izbjeglice u turskoj su maltretirane a u danskoj i kao ljudi primljeni...
E MOJ ERDOGANU KUJO JEDNA NA GRANICI TVOJOJ I GRANICI NATOA BRADONJE PRAVE NOVU SREBRENICU FUJJJJJJJJ
...ERDOGAN STOLI ME BOJKO...
primiri te kurdske cigane...ako to uradis popularnost među narodom ti moze samo porasti...isil nisi mahnit da carkaš
idiot
E da mu hoce ISIS usetat' u Tursku... Coek' umislio da je sultan... Nevjerovatno bolestan lik. Ali sreca pa su tu nasi turbo-turci da drkaju na njegove izjave :)))))
Pazi da neće ušetati nije to RBiH s 3 automaske puše i 2 tamića od Armije Bosne....Turci bi njih s*** za 5-6sati samo kad bi pokušali ući u Tursku.
Pa kazem ja, samo naprijed! Turci bi se lahko rijesili tih govana... Ili je Erdogan opet u kazni, neposlusna americka pudlica...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Erdogane nemoj samo ti srat o ljudskim pravima
Mislim da vam je poznato da su srbi zivili 500 god. Pod Turcima. Ono sto srbi izbjegavaju reci da su u tih 500 god. srpkinje u pravom smislu rijeci bile pod Turcima.To je neupitno i sa tim se vjerujem svi slazemo. Isto tako je poznato da su turske age, pase ili kako se vec zovu po zakonu koji je tada u bio na snazi morao prvu bracnu noc provesti sa svakom srpskom mladom nevjestom. Mislim da vam je i to poznato i da se oko toga slazemo. Isto tako nam je poznato sto su te age, pase ili kako se vec zovu radili sa tim mladim srpkinjama te noci i nadam se da vam ne trebam objasnjavati. Isto tako nam je poznato da su nakon toga sto su radili te prve bracne noci vjerovatno mnoge mlade nevjeste(srpkinje) ostale i u drugom stanju. Sad kad se dijete rodilo sto je to dijete bilo? Pola turcin, pola srbin. Mislim da se i oko toga mozemo sloziti i da je to nepobitna istina. E sad idemo dalje.
Kad su ta djeca narasla, a bilo je medu njima ko i u svim drugim slucajevima muskih i zenskih i ona su se zenila i udavala. I sad imamo slucaj da je polu-turkinja oko koje smo se slozili kod udaje ponovo bila prisiljena spavati sa turcinom.Ako je ona tada ostala u drugom stanju , a je veliki broj od njih, dijete koje se je nakon toga rodilo po mojoj racunici bio je 75% turcin, ili turkinja.To se je dogodilo vec u drugoj generaciji. Ako su se takva djeca kad su odrasli zenili imedu sebe i njihova djeca su bila automatski 75% turci. Sad ako se ta 75% srpkinja kod udaje ponovo spava sa turcinom dijete tako zaceto vec je skoro 100% turcin. I to nakon samo nekoliko generacija. Posto je sve to trajalo 500 god. i na stotine generacija osavljam sad vasoj masti i vasim matematickim sposobnostima da izracunate nakon stotine generacija kakvu genetsku sliku imaju nasi istocni susjedi. Ako ima neki geneticar medu nama mogao bi nam on objasniti sa naucne strane dali su moje racunice tocne.
Malo mi to nije tacno,ja nisam neki skolovan covjek a nije me puno ni zanimalo da trazim po netu ali mislim da nije postojo zakon da su srpkinje morale ici sa agama i begoma prve bracne noci,jest da su srbi poklanjali cerke agama i nekim sultanima ali taj zakon ja mislim nije postojo u osmanliskom carstvu toj bila ozbiljna carevina da bi tako nesto seb dopustila.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kurdi imaju turske pasose i da ih pusti da ratuju u kobaniju to znaci dase je vec umjesala turska u taj rat u kojeme nema kraja .!!
A de mi reci zašto su ti onda Kurdi pobjegli u Tursku kad je IDIS Haro ? A i sad se frajeri sjetili da treba braniti grad.
Tako je Ergogane ubij baagru.
Ovaj komentar obiluje huškačkim govorom. Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje http://zalbe.vzs.ba
Mrs fasisto Erdogane.
...izronio populista iz trezora...
...momče, ta čovjek je obična marioneta...expendable, što bi rekli ameri.
...momče, hamal je hamal, kome god hamalio :)