Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta te briga Erdogan mimo tvojih granica, ti nemas sta da dozvolis ili ne. Turska ima priznate granice i nema uplitanja u tudje.
To ti on i govori. Ako kurdi dobiju drzavu blizu turske granice onda ce se hjteti i njegovi kurdi idcjepiti. Mi slusamo samo zapadnjacke vijesti a malo ko zna zasto je isis poceo rat.
eb as si neki smotuljak esmaseh, to ti kobojagi pametniji od Erdogana.
Pa ja.zato vi pustate ISIL preko granice,ali neka Erdo,zaigrat ce mecka i pred tvojim vratima kad tad
Nece dozvoliti kurdsku, a ISIS dozvoljava. "sultan"
Smrad izgubio izbore od njihove stranke pa udari - SMRT DIKTATORU!
Turski premijer Dr.Ahmet Davutoglu,prije neki dan obecao je znacajnu ekonomsku pomoc narodu i vladi Grcke,prenose zapadni mediji.
takoje kralju moj.molöimte prosirise i na bosnu svoje granice .ponosni erdogan koji je bosni dao vise pomoci nego sav zapad zajedno.za njhega je amerika sitni mis.on voli islam i svakog muslimana.primio je vise izbjeglica nego sav zapad.nahranio je vise gladne djece nego cjeli un.molim allaha danam cuva naseg sultana
FREE KURDISTAN
Sta ti haveru imas sa Sirijiom...brini se ti da pomognes ovim nesretnim cetaljima,svojoj polubraci.
Objasni Erdogan gomilu stvari jednom izjavom. Ko, s kim, protiv koga i zasto.
U narednoj epizodi gledace te
Turska je izvrsila genocid nad Armencima, nad Grcima i nad Kurdima. Moglo bi se reci da su genocidniji od Srba.
zaboravio sam genocid nad Asircima 270,000 do 750,000 žrtava po procjenama
e brko, brko..
yebace vam Kurdi znanje,kad tad...
ERDOGAN BABO