Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@meho Sad sam skonto koja sam ja budala!Vratiti se vjeri pradjedova nego sta! SRBIJA4EVER! PIPO NEVER!(OD SADA ME ZOVITE BLAGOJE)
@Meho konj ostaje konj i kad promjeni i vjeru i ime
realno govoreci - niste zreli za vize. nazalost. 95% stanovnistva podrzava ili fashisoide ideje ili islamski fundamentalizam. jos dodati tome i da je balkan raj za kriminalce, koji mogu imati sve dokumente legalno. ja da se pitam, razmotrio bih vas za jedno 10 godina.
Radi se o ispunjavanju bezbednosnih uslova,biometrijskim pasosima,kontroli granica i zakonima o azilu i imigraciji....to su uslovi koji su i nama bili postavljeni.tako da....
slovenacka k\'rava
Bosna i Hercegovina nije zrela ni za sta a kamoli za liberalizaciju viznog rezima EP ce shvatiti da mora postojati jedna zemlja u regionu koja ce biti septicka jama. Obzirom da je BiH dobrovoljno prihvatila svu bagru iz regiona (Elez, Zdrale, Glavas, Stanic, Simic) ocito je da ima svu potrebnu infrastrukturu i politicku volju da septicka jama i ostane Nista licno, no hard feelings, ali stanovnici BiH zele biti fukara i primati sadaku i kriminalce. Valjda vole rad bez motike.
dijasporcima, nego šta. Samo nekolicinu osloboditi viza, da mogu doć i sahranit nas sve kad pocrkamo od gladi bez njihove love.
Slovenci opet lobiraju za nas, nisu zlopamtila iz vremena kad smo ih optuživali da \"ruše Yu\".
Šta je to Srbija ispunila?
to care! nek dijaspora crkne od muke na granici. jooj mogu misliti face jednog dijsporca, on preko Save a tamo nas DGSovac \"halo! dje ti je viza Austrijancu jedan?\" hahahahaha
Ja bih primjenio reciprocne mjere, tj. uveo vize za sve gradjane EU koji dolaze u BiH. Pa neka crknu od muke!
Pa ljudi nas na svaki mogući način mole da samo malo uradimo na ispunjavanju sigurnosnih uslova i da će nas odmah primiti bez ikakvog uslovljavanja. Pa šta više da urade? Ovo je stvarno maksimum i nije pošteno optuživati EU za diskriminaciju. Shvatimo jednom zauvijek: SAMI SMO KRIVI što smo van svih tokova integracije.
Uveli su ombargo na oruzje da bi nas srbi bolje klali a sad ukidaju vize tim genocidnim krvolocnim fasistima! Samo nam peru mozak ovakvim izjavama,genocidas krvolocni mladic je licno u zastiti genocidnog tadica vec trinaest godina a EU-ja daje svu mogucu pomoc genocidnoj fasistickoj srbiji,ma hajde nemojte nam samo jos rec da nas smatrate normalnim ljudima,mora da imate u vidu da nas istrjebite ko jevreje u drugom svjetskom ratu! BiH4EVER!
I ja se vracam na ime svog pravog pra pra pradjede - od sutra sam Sulejman
ista prica ko i uvijek.dobili smo neke vizne olaksice.Ne znam samo kakve.Neka gospodin Spiric objasni kakve su to vizne olaksice ako sam placo prije 2 godine studentsku vizu 100 eura, a ove godine platio 160. Da ne govorim o zajebancijama koje se moraju izganjati da bi seuposte otislo u magistrat. Gosopodo o cemu vi pricate?