Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravio sranje i sad ostavio drugom da rjesava.
Na mostu smjena straze....
Oprosti velika rijeko Al' ja sam morao prijeko....
Kako se kaze u nasem narodu "sam pao sam se ubio". Kreten jedan, odrzao referendum i odveo svoju zemlju u moguci finansijski kolaps, a pri tome pola stanovnika koje je glasalo, ni znalo nije sta je to EU i sta bi eventualni izlazak uzrokovao. Mrs!
Samo polako, vi i vase "umotvorine" nemate nikakve veze sa 95% Britanaca koji su se vecinski odlucili za nezavisnost i ocuvanje sopstvene kulture. Doduse, izostavljenih 5% bi najradije poput vas zasnivalo "drzavu" na islamskim deklaracijama, i bez legitimnog demokratskog procesa, ali su u poslednjem trenutku zaustavljeni. P.S. pobednicki govor najzasluznijeg britanskog intelektualca u rangu Hitchens-a. Uzivajte. :) https://www.youtube.com/watch?v=IGPFyqBnOAg
@CMónteCristo voliš li ti britaniju đikane
Ako dodje uskoro brat Nigel na vlast, engleska I svijet ce biti bolje mjesto za zivot...
@stomachinchestout nigel je kvito.. osho coek svojim poslom se bavit
@<!-- nemoj lagat?! Tek sada treba da pookrene libertariansku politiku, eeeee, polako se buuudimooooo :(
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Hahaha, ovaj organizovao referendum, pa bjezi :p bravo englezi, ko je sljedeci?!
nas premijer ne bi dao ostavku ni da mu mini atomsku bombu u shupku pronadju
...tako mlad, a već premijer. u ostavKi
@fantom slobode ...džinijus :))
@commiemarshhal haha :)) on slijedi onu..tamam kad ti je najsladje.. izvadi se :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)