Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzese mu, ustvari otese mu haha a ljudina iskrena ccc e budalo ni Pikaso ti nije ravan
Ukradoše čovjeku slike i još hoće da ga tuže?? Još jedan dokaz da su ,, demokracija,, i,, osnovna ljudska prava,, riječi bez ikakvog značaja. Nemamo više pravo na vlastitu imovinu. Ako ona nešto vrijedi onda pripada državi, a ako se pobuniš protiv toga- onda ideš u zatvor
ovo se zove legalna kradja
Vidi gestike i ruku, "Nisam ja majkemi! Đe bi ja tako nešto! Dala mi njegova hanuma, majkemi! Eto pitajte moju ženu, jel tako Šemso?"
Treba ga proglasiti nacionalnim herojem jer je sačuvao blago koje bi kapitalistička mafija davno pokrala za lično bogaćenje.
Covjek se zabrinuo za slike a oni hoce da ga strapaju u zatvor???? Pa nije ih prodavo na crnom trzistu
Šta reći na ovo a ne provalit se :-)
Koliko je ovaj Picasso bio dosadan ženi, žena dijelila radove ono kao nosi mi ih samo od kuće da ti ih ne gledam..