Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americke vlasti kada nemaju sta prisiti nekome ko im ne odgovara oni ga prozovu zbog navodne prostitucije.Frisak primjer je osnivac stranice Wikiliks prisjetite se.Enver el-Awlaki je ucena osoba i svog iskustva zivjeci u Americi iz prve ruke uvjerio se sta je i kakva je to zemlja u kojoj je roden i gdje je zivjeo.Za Americke vlasti terorista je svaki onaj koji se usprotivi njihovoj hegemoniji nametanju demokratije i svojih tkz. ljudskim pravima.Saberite samo rezultate tih demokratskih nastojanja od Avganistana do Palestine.Da nece mozda sejha optuziti i za to.Pobrkali su oni uveliko loncice vjerujte mi ljudiiiiiiiiiiiiiiii...................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pardon.
KOJI DEB.ILI ETO UBISE SE ZIVI O DPOMAGANJA NAMA... U BIH....
sa ovakvima se alija rado susretao i slikao (pa su im bosnjacki informaticari poslije morali maskirati lica). sto se drzavljanstva tice, ovaj je zasluzio pocasno drzavljanstvo i visoki cin u 7. muslimanskoj!
Jesmo li i ovome dali pasos Bosne i Hercegovine?
opet komsic salje neke pakete da li ce ikada doci pameti