Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki se bosanac nakrh'o graha
Kim Jong Un za nekih 200m fulio Obaminu sobu koju je imao na nisanu
Šta mislite dragi Bosanci svih fela, da je kod nas zakon kao u USA, kupovina svog mogućeg ličnog naoružanja samo na ličnu kartu. Bio bi vatromet pravo :) i ne bi bilo dugova, neisplaćenih plaća, dirigovanih osuda i presuda, nedodirljivih direktora (direktore preduzeća ne mislim na tebe) i ostalih novokomponovanih ubleha ovog vremena, ovog čardaka ni na nebu ni na zemlji zvanog Bosna.
Lijepo je ova naša vidovita Džemila predvidjela bombu u kašikama i dojavila, ali izgleda da se nije baš razumjela sa policijom o lokaciji.
Nebi se reklo imaju svi svoje kuce i stanove Moja dzonjo...cino
zapalio se kiosk, puko upaljac. digla se eskadrila borbenih aviona. hebo te jest zajebano zivjeti u strahu koji si sam fabricirao.
pa dobro nije snijeg šala prijatelju. zapadalo pravo. :P
pa nisu nane i dede morali u osam na poso svaki dan da bi otplatili stambeni kredit i osigurali ljetovanje za porodicu u tučepima, nego je njima veci jazuk bio kad snijeg padne na behar na voce u maju, kako ti i kaze stara pjesma :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ozivio Bin Laden, a ubili ga, kao.
sto ne pade u bijelu
To je ''garavi'' bacio bombo ispred svoje kuce, ljudi se uspanicili :D
AL` ME OVA VIJEST POGODI
Da nije Zaim iz filma gori vatra
Elham. Treba je izbrisati sa lica Zemlje, ne zapaliti, ne srušiti, ZBRISATI. Najviše zla od kako čovječanstvo postoji je naredjeno upravo iz ove kuće!
Baš :D
Ovo je samo da malo raja skonta da nema nedodirljivih,bajdavej,danas su naci- cops ustrijelili još jednog crnca,
Eksplozije u Bagdadu svakodnevno od Bijele kuće, a sad ce oni od ove jedne dici paniku
.........jesul se razglednice razletjele?