Predsjednička kandidatura u SAD-u
0
Ekscentrični Donald Trump vodeći republikanski kandidat
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon obojenog sad je vrijeme za zvijezdu reality show-a
stvarno cica prebogat,mjesto da uziva pored lijpe zene i love on sebi trazi muke,utrkivanja zesci grabezkjivac,gladan
Zlo! da kazem da je poremecen, ispalo bi da nije svjestan sta radi. Da bi bio toliko bogat, i toliko zeljan MOCI mozes samo biti zlocest!U njegovom slucaju, jaaaako zao! Koliko je ljuti zakinuto njegovom pojavom na ovom svijetu. Moze li se ono malo koristi koje zajednica od njega osjeca platiti svim pregazenim, iznevjerenim, opljackanim ljudima ovog svijeta. Koliko li se ljudi trenutno u njegovo ime izrabljuje, zlostavlja i maltretira u svijetu? U Africi, Aziji...fuuuuuuj. Ma kakav excentrik!! ja, ja...jos da mu i tepam!
Mocna frizura Donalde, gdje se sisas, jesi li kod Semse?
Cuj ovo Trump ispred republikanaca....gube ko s kruske... Pa nije ovo pijaca...
Jao ova amerika svakog dana u svakom pogledu sve gora i gora :/
Ovi iz redova republikanaca stvarno nemaju nijednog normalnog lika za predsjednickog kandidata. Kad se sjetim Nixona..pa u skorije vrijeme onog mongoloida Busha..pa ova radodajka Sarah..i na kraju ovaj robovlasnik i tipični napuhanko Trump.
\"Medijska ofenziva\"??? Nekome na Sa-x izgleda da je malo kisla gloova!
Slazem se, s druge strane, ja bih zelio da mi ovaj covjek vodi drzavu
@amerikanac: nije milion, nego jednom, upravo to znanje da se vrati sa nule, na VRH, pokazuje njegovo znanje i moc, donald ce da bude iduci sad predsjednik
Stranka za Bolju Buducnost SAD?
covjek koji je bankrotiro milion puta sada postaje kandidat republikanaca zalosno
Jest\' pretjer\'o sa kvarcanjem...
S.
MA..N