Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi mi znamo ko je izreael----da smijes davno bi ti napo iran. hoćes amere da uvučes u rat jer nesmijes sam. lako je bombardovati palestince sto nemaju čim da se brane. nisu to arapi da smijes tako lako. davno bi ti sravno iran sa zemljom jer znas sta tebe čeka.
UDAR NA TEBE JE JOS VISE MOGUCE, KAD SU ZIDOVI POBIJEDILI MAKAR I JEDAN RAT U SVOJOJ POVIJESTI?????
@ ampak - a gdje sam tu ja???
Vidi vidi, i Mali Eichman se oglasio?
Udrite braco Jevreji i Amerikanci,iskorijenite ove nakarade,dok je i jedan ziv svijet nece imati mira
Dobro je ba cionisto, nedostaje vam muslimanske kr.vi pa vas svrbe dlanovi...opet bi da ub.ijate!? Napadnite ako smijete...manite se supljiranja. Pas koji laje, ne ujeda. Napadom zapravo potpisujete svoje samounistenje. Sm.rt cionizmu...Stop cionistickom teroru nad muslimanima!!!
Sad će mu Ban Ki Moon zaprijetit sankcijama zbog govora mržnje.
Cionistima je dozvoljeno sve na ovom svijetu,za njih ne postoji granica u zlocinima.............
zadnji