Druga velika nesreća u dva dana
2
Egipat: U srušenoj zgradi poginulo 25 ljudi
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Halal Gradnja" nudi usluge po povoljnim cijenama i rekordnim rokovima gradnje po sistemu "kljuc u ruke, krov na glavu" ! navali narode...
U suštini nikog nije briga za to. Kod nas se važnost stvari umanjuje mnogo a sve iz nedostatka lične odgovornosti i svijesti te nedostatka kontrole i eventualne sankcije zbog grešaka.
Lako je za tipfeler, svakome se moze desiti, u brzini, trenutku dekoncentracije, natjecanju sa ostalim portalima tko će prvi nešto objaviti. Sve je to ljudski i razumljivo. Ali ono što nikako nije ni ljudski ni razumljivo jest da se tako očit tipfeler nitko nije sjetio ispraviti već deset i pol sati, otkako je članak objavljen. E to je već simptom dubljeg organizacijskog problema.
Stvarni su mi išli na nešto oni komentar kad su vas ljudi stalno opominjali na greške ali fakat vidim da ste vi kao portal pravi primjer kako se radi uovoj jadnoj zemlji. Radi se po principu :hajde da što prije ispadne iz ruku, ma dobro je to, itd. Niđe kod nas nekog osjećaja odgovornosti i želje da se kvalitetno posao uradi. Nije mi jasno kako vam ne pada u oči ovakva greška.
Egipta: U srušenoj zgradi poginulo 25 ljudi.