Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je islam vjera mira, dokazuju kršćani koji 1500 godina žive među arapskim narodom, čak i nekoliko miliona Kopta u Egiptu.. Da je islam onakav kakvim ga mediji predstavljaju ne bi oni tu bili.. Ali hvala Bogu nije to islam.. A budala i fanatika ima svugdje i u svakoj zajednici.. Peace to all..:)
Molim vas da genocidnu k.rm,ad na ovom sajtu samo ignorisete. Jer pisanje odgovora i komantarisanje njihovog groktanja im samo dokazuje da su uspjeli u svojoj naumi da isprovociraju, zato samo ignore jer kr.ma.d drugo nista ni ne zasluzuje.
is/lam je bolest.. kada protjeraju kopte sa njohovim kapitalom i obrazovanjem, pa onda izraelske turiste, pa onda uvedu serijat, brzo ce sjetiti mumbaraka i vojne hunte ..
Kosovo je srce Dardanije.! Casno ime Dardanije!
A srpski hriscanski fanatici su prihvatili kraj srbije.!
Ovako ce islamisti doci na vlast! Od Maroka do Indonezije, a onda ti koji si prvi komentarisao... mamare ima da ti se nasisamo!
Da je naš predsjednik Alija a.r. živ danas bi kod nas bio praznik. Njemu je ova stranka bila uzor po kojoj je napravio SDA.