Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je rijec \"teroristi\" pod navodnicima? Mozda redakcija zna bolje od egipatske vlade?
Možeš komentarisati samo one članke gdje je potrebno prijavljivanje sa FB ako ti smeta što neko sebe također želi nazvati ampak. Ili jednostavno nastavi sa demantima tog neregistrovanog nicka svaki put kad se pojavi neko ko isto voli takav nick ampak. Kako god ti više drago.
@lazni ampak ne ne se lazno predstavljati ! nego, ni Morsi sad nije dobar ?! dzaba je, koliko god se trudio da shvatim islam, uvijek naletim na ovakvo iznenadjenje i to me curikne na pocetak ... otuzno, otuzno ...
Šta je ovo, Morsi teroriše svoje ljude na SInaju ? E Nećemo tako Dino. Treba otići tamo i prijaviti se u dobrovoljačke brigade za mirnu smjenu Morsija u egipatskoj vlasti.
sa vlastima u Egiptu je vec uspostavljen prijateljski i trajan odnos
zasto terorista pod navodnicima? jel vi znate za sta se navodnici koriste? u ovom slucaju \"nepristrasni\" i \"profesionalni\" novinar izrazava sumnju, te tako postaje pristrasan i neprofesionalan. nije na novinaru da moralise, nego da prenosi vijesti. sto se tice sinaja, vec dugo vremena plemena iz tog kraja otimaju turiste i traze otkupnine. to nije nista drugo nego terorizam i egipatska vlast ima svako pravo da uvede red i zakon u taj kraj.
opet crnjak na Istoku! u egiptu na izborima pobijedili islamisti i prvu vojnu akciju pokrenuli protiv islamista ????