Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah je najveci !
https://www.middleeastmonitor.com/
https://www.middleeastmonitor.com/news/africa/14283-ajnad-masr-claim-responsibility-for-bombing-near-foreign-ministry
Ne znam otkud ovimkomunjarama ovakve informacije al ocito se zeli nanijeti steta Muslimanima. Ovaj bombaski napad nema veze sa Mursijem
Koliko god je Sisi diktator,puno gori izbor za Egipat bi bila vladavina Muslimanske brace i Mursija mada je losa stvar vec uradena svrgavanjem Mubaraka.Time je destabilizirana koliko toliko stabilna zemlja.Svi su podjednako losi za Egipcane a dobri za Izrael,samim time se vidi ko stoji iza smjene vlasti u Egiptu.
Šta uradiše onakvoj državi. Sjest i plakat.
Kakvoj državi, zadnji predsjednik da je valjao bio Naser, zadnjih 30 godina pod diktaturom onog majmuna bili sluge zapadu, a i sada nastavljaju isto. Jednom su samo izabrali demokaratki predsjednika od kad postoje i zapadne sluge ga na smrt osudiše. Živio Muhamed Mursi.
da hoce Bakira ovako raznijet bez ikakvih problema bih mu na dzenazu otisao!
Gdje se konji biju i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema :)
Tebi nebi niko dosao ni na dzenazu tikvo
Egipatsko ministarstvo vakufa je prekjučer zabranilo učenje ezana za sabah-namaz u čitavoj državi. Eto koliko ide Sisijeva diktatura.
Ko želi da pjeva, uvijek će naći pjesmu :D
Jako humoristično i glupo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Povratak Otpisanih.