Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste vi to davnih dana napraviti !!!!! SIKTER
Napokon
Sad ce uskociti Turska i vehabijski saudijski rezim da spasava svoje cionisticke gospodare.
Nisam nacionalista, ne pravim nikakvu stratifikaciju rasa, ali nesto sa Zidovima \"ne fescera\" dobro. Rekoh da nisam nacionalist -ustvari jesam kad se radi o Zidovima i komsijama. Znaci, historija -uciteljica zivota: Prvo Stari Egipcani ih drze u ropstvu--a dosli kao slobodni, pa bjeze, pa ratuju s Kaanancima i uzimaju Kaanansku zemlju. Pa ratuju s Filistejcima (ok, oni dosli); pa onda Asirci, pa Babilonci --s tim da su ih ovi zgazili, spalili Prvi hram i odveli u tzv \"babilonsko ropstvo\". Pa onda Rimljani, pa im uguse ustanak zgazeci ih, spaleci Drugi hram.-ostade samo Zid placa. Pa zive tolike godine s Arapima, muslimanima, pod zastitom njihove drzave. Pa ih Spanci protjerase, pa onda dodje Hitler. Na Istoku takodjer nisu nikad bili omiljeni, naprotiv. Pa sad zadnjih 60 godina probleme imaju s Arapima, od kojih su btw oteli zemlju na pravdi Boga. Odakle inace tolika potreba drugima da ih maltretiraju, odakle toliko problema s drugima. Nesto ne valja s njima.
marva islamisticka unisti sve sto se unistiti moze ... all.ahimanet, Egipat a egipatske krscane pod hitno naoruzati i obuciti da se suprotstave muslimanskok gluposti i divljastvu !
vala i ja slično o Aussijima milsim. Osim jednog koji je potpuno u redu ostali su živi primitivci.
posto sa upoznao nesto zidova (stvarno su skrti i komplikovan narod) te nogo vise arapa ..pretezno libaneza mogu vam reci da kada bi moro birati prije bi se ubio nego zivio sa ta dva naroda...nesto slicno kao i sa srbiba odnosno rvatima...radije bi sa gancima pod satoro bivo..
Samo meljaj krvate
kao pametni i obrazovani i vrijedni i organizovani jevreji ce pronaci alternativne nacine da rijese problem energije jevreji uvijek lociraju problem, osmisle rjesenje i sprovedu ga arapi ce i dalje ostati neobrazovana, lijena, krezava, neinteligentna, bezobrazna itd itd go.v.na i iz ovoga ce izaci bjedniji i ponizeniji i smjesniji his.la.m HIN cini takim deb.lima od jucer, za danas i za sutra :)
@Zivko Josilo u.m.r.o ti m.a.j.c.i svojoj dabogda, da a.l.l.a.h dragi dadne da se u.s.t.a.s.k.a tvorevina raspadne pa cemo sve arape naseliti po bivsoj SS tvorevini k.r.v.a.t.s.k.o.j i nazvati je eurabija.
Sad ce ta siromasna zemlja Egipat ostati i bez ono malo prihoda sto su imali od prodaje plina Izraelu. Izrael ce naci alternativne izvore energije, blokirace eventualni pokusaj Egipta da plin prodaje nekom drugom preko svoje teritorije, Egipat ostaje bez americke pomoci. Suma sumarum: 80 miliona Egipcana u sve vecoj bijedi, presusuju izvori hrane i vode za toliku populaciju, privrede i industrije nemaju nista, islamisti su unistili i ono malo turizma sto su imali. Sto neko rece, kakva su bijeda dovoljno pokazuje da im je Bosna obecana zemlja.
Sabahajrla bolesnici Pomozbog paćenici Faljenisus jadnici
bravo, podržavam bojkot izraela
Kako se srpkinja bori protiv terorizma i kriminala -abortira
J E B AL I TE Z E L E N I
bravo egipat.
upravu je jev.rej , muslimani su uvjek donji ..