Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su spaćni otvorili bi granicu sa Palestinom. Njima je do Mubarakovih palača ne do naroda.
Tako i treba. Ti su ljudi do sad živjeli u zatvorima, nepravdi, teroru i na svojoj koži su osjetili ono najgore. Zato su oni i najpozvaniji da vladaju kako treba u SVOJOJ DRŽAVI! Ova bagra što negoduje samo govori o sebi i krizi svoje pameti,identiteta,ljudskosti i svega ostalog. Sve što je Islam dotaknuo to je i oplemenio.
Ko ti je vladao ovim prostorima kada su zidovi dosli iz Spanije ?? Mozda krstasi?? Mozda zidovi?? Veci islamisti od onih danasnjih u Egiptu...i sta je bilo sa zidovima??? Sta je bilo sa zidovima u evropi od 1936 do 1945?? Mozda su ih islamisti pokusali zbrisati sa lica zemlje?? Haj ne k.aki, i mani se te templarske obavjestajne taktike...nisu ti islamisti krivi sto su ti roditelji cijeli zivot iznosili neistinu protiv muslimana. Zalostan je tvoj zivot sa takvim ogranicenjima...tebe je strah pogledati istinu u oci...
Predlazem da Muslimansko Bratsvo nadje butrosa butrosa galija i neka ga bolje upoznaju sa zubima nilskih krokodila
e sad su gotovi. islam gdje god dođe, proguta sve oko sebe i potopi u mrak :( jadni ljudi.
Zapad će uraditi sve da poništi ove izbore. Ista stvar se dešava kao i na Zapadnoj obali (Palestina) gdje su na slobodnim izborima vlast dobili islamisti što se kasnije nije svidjelo barbarima sa Zapada, pa i dan-danas rade na rušenju LEGALNE vlasti. Također, treba pomenuti i Alžir 90tih godina kada je francuski šljam (država čovjekolikih majmuna) sa vlasti skinuo legalno izabrane islamiste.
Kakva ba demokratija, to je najgori sistem sto moze biti, sad ce fino islamisti uvesti serijat. Pogledajte stopu kriminaliteta u demokratskim zemljama i zemljama koje su uvele serijatsko pravo i sve ce vam biti jasno koji je sistem bolji.
Sve ide svojim tokom. Vrijeme je da cionisti osnuju drzavu negdje u UK-u ili SAD-u i da se tamo nasele , a mi cemo ih odmah priznati kao neovisnu i suverenu drzavu. Dosta je bilo tudjih igraca medju muslimanskim drzavama. Vrijeme je da narod uzme islam kao jedinu, za njih ispravnu opciju.
e tek ste sad donji. demokratija bez demokratskih principa nije demokratija. nije demokratija sta kaze i odluci vecina, al ne konta to raja.