Prvi put nakon 2007.
1
Egipat otvorio granicu prema Gazi
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Egipat da otvori prijelaz s Gaze na dnevnoj bazi http://www.upi.com/News_Photos/News/Egypt-to-ease-blockade-on-Gaza/5166/2/ http://www.upi.com/News_Photos/News/Egypt-to-ease-blockade-on-Gaza/5166/8/#ixzz1NesmVJEH
U svakom slucaju pohvalno za napaceni narod Gaze. Samo se nadam da ovo nije maslo zidova sa namjerom \"praznjenja\" Gaze od muslimana i njenu okupaciju. Ali ima i ona druga pozitivna mogucnost...naseljavanje Gaze naoruzanim muslimanima zednih zidovske krvi. Vrijeme ce pokazati sta je svrha otvaranja granice. Nadati se najboljem za napaceni narod Palestine.
dobro su se sjetili
Tako treba da se braca pomazu,.....
tooo Egypt
E nek se sad Izrael pojede od muke
pozdravljam odluku!