Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ampak po OBICAJU deje vnago....
@ampak \"mu. bratstvo\" jos uvjek nije na vlasti i budi siguran da ce se oni boriti protiv onih koji izazivaju nered u zemlji..........
Muslimansko bratstvo pojacava tempo u uspostavljanju normalne drzave...koja ne podrazumjeva podrsku fasistima i genocidasima, koji su odgovorni za genocid nad jednom kompletnim narodom i njegovim protjerivanjem iz maticne zemlje. Onoga trenutka kada Muslimansko bratstvo dodje na vlas ce predstaviti pocetak kraja Izraelskom okupacionom rezimu i samim tim gasenje terora na cijelom Bliskom istoku. Onaj ko je proteklih decenija unistavao Egipat i njegove gradjane je postao jedno veliko NISTA, bas onako kako je i zasluzio. Ponizen je otisao sa scene a sada ce mu se i suditi.