Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politička partija Front islamskog spasa 1990-1991 na demokratskim izborima pobijedio u Alžiru. uz pomoć Francuske i drugih krstaških zemalja nasilno uklonjeni sa vlasti ! oni koji su se opirali tom uklanjanju proglašeni teroristima, proganjani, hapšeni, terorisani i ubijani u zatvorima. isti slučaj danas sa Muslimanskom braćom ! shvatate li zašto muslimani ne smiju igrati po nevjerničkim licemjernim demokratskim pravilima??
OSUDIŠE NEVINOG INSANA.
Cuj ovo Islamsko bratstvo terosticka organizacija. Sadasnja vlad egipta je nametnuta od strane drugih a ne naroda egipta oni koji sada sjede i prestavljaju vladu su fasisti. Smjenuli su legitimnu izabranu vlast i ko to fasista El sisi i nametnuli uz pomoc drugih vecih sila vlast koja je fasisticka .
Sadašnja vlast u Egiptu došla na vlast silom koristeći vojsku, pravda na kraju pobjeđuje, Insha'Allah!
Sisi, prodana američka duša... Podrška Muslimanskoj braći.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vojska svrgne demokratski izabranu vlast, pobije hiljade ljudi, zabrani sve moguce vidove protesta, organizaciju ciji su clanovi do desavanja puca sjeedili u parlamentu i vi to opravdavate, zavijajuci u ko zna kakve celofane. Ne zaboravite da je islam jedna od zvanicnih religija i isto kao sto stranka u njemackoj moze biti demohriscanska isto bi tako normalno bilo da neka stranka moze biti proislamska bez da joj se daju negativni prefiksi. Jasno je ko je srusio legalne rezime u islamskim zemljama i za cije interese. procitajte kolumne Zlatana Dizdarevica pa ce vam biti jasnije. Ovi zlomnamjerni pojedinci koji ce sutra podrzavati gay parade radi toboznje demokratije sada zamjenama teza ne ustaje protiv nepravednih ubistava egipatskog naroda koji se bore za svoja prava. Ali ne trebamo se cuditi svi oni su tu da nas ubijede da nasa vjera i zemlja nista ne valjaju. Ali NAROD ZNA!
sta kaze klíx javnost na ovo? ps. ja sam suzdrzan.
musliman na službenom putu :)