Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lakse bi ti bilo da krenes put pakistana ili avganistana, ako vec zelis serijat. a imate i slicne moralne norme - brzo bi se uklopio.
čitajući komentare čovjek se zapita kakvih sve budala ima- pojedinci izgleda vise na forumima i samo gube vrijeme- bolje bi bilo da radite šta korisnije. Svaki put kad otvorim da pročitam komentare na neki tekst, uvijek nađem ovog ampaka i njegove nebuloze, gluposti. Jarane, ti nisi ampak nego jedan veliki AHMAK ako znaš šta znači
ampak ako je tako kako kazes onda ti nikad neces biti sretan, posto... u bosni nema mnogo muslimana, pogotovo ne onih koji bi uveli serietsko pravo u drzavi.
a ja sve ceka da se i ove nase Bosnje konacno okuraze pa da i oni uvedu Serijat u svojih 24% ! bicu najsretniji covjek kada se to desi !
@posmatrač ...da si malo obrazovaniji, znao bi da je većina pretežno poglupa i ograničena...pogotovo u politički i ekonomski nezrelim nacijama kao što su arapske ili balkanske...pravo biranja pojednicu nije afirmacija njegove sposobnosti nego samo dozvola da od 2 zla skoro uvijek izabre veće...
ti si bas neko fino celjade odgojeno u duhu parlamentarne demokratije staljin bi ti pozavidio
Samo zestoko Mursi sa sekularistima, komunistima, ateistima i svima ostalim koji zele ponistiti ono sto je vecina izabrala. Kada se vec toliko ta manjina bori protiv vecine i zeli da nametne ono sto vecini ne odgovara, ja bi im sada nametnuo ono sto je za njih nocna mora... Znaju oni tacno sto im serijat ne odgovara...sve su to razvratnici i znaju sta ih ceka u serijatskoj drzavi...nema im vise idola Mubaraka da im ladje cuva. Dosta su njihovi (Mubarakovi) tenkovi gazili sljedbenike Muslimanske brace... Doslo je vrijeme da se onaj ko se zadnji smije, najsladje smije.
...i ovi će mubaraka od pijeska pravit'...
hahaha...bilo je samo pitanje dana...kada ce "demokrate" da obave cistku opozicije...narod k'o ovce...sjasi kurta, uzjasi mursi
"alllahuegber" vs "alllahuakbar" ?! opet crnjak sa islamom ...
El Baradej je uistinu Americkio/Cionisticki pas. Licno nemam nista protiv njega ali... Sjetimo se agresije na Irak.On je taj koji je podnio izvjesce IAE-u (namjerno) pogresno o nuklearnom programu Iraka. Uspio je razoriti tu drzavu, na red je dosao Egipat. Dali ce i ovog puta uspjeti zavisi od Egipatskog naroda.