Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojska ne da vlast, jer Mubarak je otisao ali njegovi ljudi ostali i ne daju vlast jer su pod pritiskom cifuta-izraela i amerike, a narod hoce civilnu vlast sto je i normalno, ali ako vojska preda vlast onda svi ti izraelsko-americki piuni moraju ici sa vlasti i oni nece imati nikakav uticaj na novu vlast u Egiptu, to se okupatorima naravno ne svidja i sad traze nacin kako da instaliraju svoje ljude u novu vlast, sve su to prljave cifutsko-americke igre, ali ako Bog da Egipat ce dobiti demokratsku vlast.
A ko su aktivisti.???.U stvari ko od vas moze reci kako se ja zovem i u stvari ko sam ..Nekom je u interesu da napravi haos u drzavi egipat, da izazove paralizu drustva , Minimiziranje moci egipatske armije slijedi haos u drzavi koji moze da kulminira u gradjanski rat i haos ..nesto slicno Iraku....Kome je to u interesu i ko su ti aktivisti koji pozivaju na demonstracije 7 dana prije demokratskih izbora...??????????? Covjece sta im rade a oni to ne vide.......................
E budaletine jedne. Ko je zivio s arapima, zna jedno. Demokratije nema niti ce je ikad biti. Nije bio problem Mobarak, Sadam Husein ili Gadafi. Ko god dodje na vlast, isto je. A ja ih i ne krivim jer sa arapima samo diktatorski rezim moze uspjeti. Sve ostalo je propast. Uvedi im demokratiju i dobit ces anarhiju. TO JE PRAVA ISTINA. Djaba ubise Gadafija..
eto vam sad vasa demokratija, uzivajte u njoj