Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto se ceka...Kad tad koliko god ovi liberali kenjali i odgadjali morat ce se pucati i to je to jer ovo nisu ljudi koji ce se uklopiti ovo je ekipa koja zivi po principima srednjeg vijeka jer nije isto primiti 30 milijuna kozoheba i 30 milijuna kineza,za kineze bar znam da rade i da vole raditi a za ove se provjereno zna da ne vole raditi vec da se vole moliti bogu 16 sati dnevno,ne jesti svinjetinu,kamenovati sve i svakog kad im nije po volji te da vole nametati svoja zatucana pravila.
sta ste posijali to i zanjete govna jedna, unistili ste im drzave i zivote, pobili na desetine hiljada e sad ne kmecite
Nastavlja se invazija kozojeba, dok Merkel, Holland i ostali seru o liberalizmu. Dabogda vas dizali u zrak i silovali vam žene sve dok ne dodjete pameti, al i tad će možda biti kasno..
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti.