Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se nije sjetio da trazi azil u Iran onda bi mu Amerika sve oprostila
Snowden je trojanac. Ne treba nasjedati na njegove izjave koje ce "procuriti"
To se zove demokratija. One govore kako postoji "sloboda govora". A kada se "sloboda govora" pocne koristiti onda dobijemo ovakve progone. Komunisti su to nazivali verbalnim deliktom u bivsoj Jugoslaviji, a izgleda demoNkrate nisu nista bolje. To ti je isto kada pokusavas dokazati "slobodu kretanja" tako sto prosetas po minskom polju.
Vremena su kokuzna, a ti si baksuzan
Igrao si se s đavolom kao i Julian Assange. Gdje god da odeš naći ćete. Ameri sve drže pod kontrolom, pa i ovaj moj komentar upravo čitaju, a posebno ako spomenem neke riječi poput CIA, FBI, terorist, Obama i sl. zasvijetli lampica i oglasi se alarm u obavještajno-sigurnosnim agencijama smještenim negdje u podzemlju. Sve nas imaju na dlanu. :P
Eto ti koji sjediš na minderu bolje znaš o špijunaži i traženju od njega. Znao je on šta ga čeka. Samo pokušava uraditi ono šta može.
Ideologija, nisam rekao da ne zna. "Minder", je l' može prijevod?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)