Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo mangup ko uvijek. A jesul tvojim migrantima zatvarali granice? Da su zatvarali još bi vam vlado Enver Hođa Treći.
Meni se cini da bi se izbjeglice radije vratile u Alepo. Nisu bas toliko ocajni da idu kroz Albaniju.
Hajde da prvo sačekamo i vidimo ko će ući u EU pa da poslije donosimo sud, na osnovu predrasuda. Na osnovu komentara se da zaklljučiti da vjerovatno nikad nisi ni bio u Albaniji. Nisu toliko očajni pa opet jadni moraju i kroz Srbiju.
@Tukelje Nikada nisam bio u Albaniji, nikada necu ni biti, i zelim im da sto prije udju u EU. Ostavi izbjeglicama da na osnovu vlastitog iskustva donose misljenje o Srbiji i Srbima. Ne znam zasto spominjes Srbiju kad je vijest o Albaniji. By the way, ja sam iz Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)