The Independent
0
Džihad u Bronxu?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dziha,dziha, dzihad!
nema odvratnije vjere,a takav i narod-ruzni,nekulturni,prljavi,primitivni,fanaticni,ne znaju za ravnopravnost spolova,i sto je najgore,nasilni. Ubice!!! Stidila bih se da sam jedna od njih!
konacno neka mudra od The Independenta \"zavadi pa vladaj\" valja narodu skrenuti paznju sa stvarnih problema kao sto je recesija i POKLANJANJE milionskih suma bankama koje su nas i uvalile u ovo...bljuv
sam lazu i podvaljuju muslimanima Allah ih raskrinko i osramotio pred cijelim svijetom !
moraju i ameri javnsoti nest da serviraju da ih zabudale kao i uvjek, bice kao opet smo uspjeli sprijeciti jedan mali plan, e sada se postavlja pitanje kako to da nisu znali za napade 2001 u NY za koje je puno puno puno vise planiranja i logisite trebalo, to znaci da je puno puno puno vise ljudi i znalo za akciju a to isto znaci da je puno puno puno lakse otkriti akciju jer je mogucnost da neko propjeva velika...vijest cista glupost!
@adi: \"samoubojica\"..?? konju, na Bosanskom si sajtu, zato i pisi Bosanski!!!!
@amerika ne znam koja si vrsta islamistickog teroriste,ali ako si bombas samoubojica dodji meni da te ja roknem,pa da ti skratim muke. Konju bolesni
amerika i engleska, bice zemlja proleterska \"Da biste upisali novi komentar, morate pričekati malo.\" - ja gramatike, mila majko :)
Bice Amerika zemlja muslimanska , inshallah!!! Masovni prelasci na islam to i pokazuju....