Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ikone iz 16. vjeka. Doba kada su arnati bili divjacko pleme, samo sto su to i ostali i 500god poslije.
Pa ovo su Albanske crkve i ikone. . . vidis da sumnjaju na Grke,da hoce da naruse toleranciju izmedju Albanaca muslimana i Albanaca ortodoxa
Grcki smradovi isti ko Servi. Unistavaju ove freske da bi ispalo da su to Albanci muslimani uradili. Hoce da yavade Albance... Ja ne znam sta je sa ovim Krivoslavcima i sa cinjenicom da im je laganje ovoliko urodjeno... kad ne bi lagali i krali tudje bi crkli.
Daj balijo ne lupaj.
@ismet vlahovac gledaj video do kraja smradu vlaski grcki smradovi stoje iza ovoga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo nešto pozitivno iz Srbije o kulturnom naslijeđu: Dragoslav Milosavljević, predsjednik Udruženja srpsko-turskog prijateljstva – INAT iz Beograda- >>Srbi i Turci - jedan narod s dve vere. Šta je osnovni cilj osnivanja Društva srpsko - turskog prijateljstva? Zbližavanje dveju kultura, dva naroda, maltene istog naroda, sa dve vere koje su isto tako, na neki način, dosta slične. _____ NIJE ČUDO DA CIJELI VIJEK RATUJETE SA SLAVENSKIM NARODIMA i ZELITE NJIHOV TERITORIJ JER TAKO SU SE PONAŠALI TURCI ZAUZIMAJUČI TERITORIJE...TO JE VAMA U KRVI!
Mali janjicaru budi dobar u tom rezervatu od 24posto.
Nema niko hajrovanja od toga...isto kao i sa nasim muzejima i artom.sta ministre zabole za kulturu kad od nje ne mogu zeni kupiti nove bunde i putovanja po antaliji.
Jedino kulturno nasleđe koje albanija može da ima, je Srpska kultura i istorija, što se vidi i iz priloćene slike...
*priložene
Ovo su Albanske crkve,Albanske ikone. .Albanski ortodoksi. .kakve vi amrdi imate veze s ovim? Isto tako su i na Kosovu crkve nekad bile Albanske. .znate vi to dobro Smrdi ;-)