Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DW = BBC = isto govno Cista propaganda kako je uspio jedan musliman, medjutim to je samo mamac jer 80% njih je na socijalu, prave kriminal itd.
Svrha ove vijesti? Svrha je da se pisu komentari ispod, valjda, nemam pojma. Stvarno je vijest... Covjek zivi u njemackoj, musliman, i eto... valjda sad treba da nam bude nesto cudno il sta vec
i šta onda,po članku zvuči da je to kao čudo neviđeno,treba autor da malo prošeta po svijetu i uhvati malo friške have,progleda bolje i dođe sebi
Ne znam gdje je problem biti normalan musliman i zivjet na zapadu i sta je tu neobicno? Muhammed Ali je najbolji primjer da tu nema nikakvih problema, samo nije lako biti pametan, posebno nakon namjestenog 9/11, definitivno se nakon blizanaca drugacije gleda na muslimane. To je samo dokaz kako mediji odgajaju ljude tj. proizvode beje.
A onda dolazi problem sto smo previse naivni i ato vjerujemo drugima, hocemo da budemo kao oni a nikad nas nece prihvatiti i uvijek ce nas htjeti istrjebiti, a mi glupi i naivni i ne cjenimo nasu vjeru i ne zivimo po njoj, onako iskreno kako nam ona i kazuje, mi radije izmisljamo svoja pravila. A islam nije samo klanjati, to je samo vrh sante leda, islam je nauka, postenje, iskrenost a ne ko danas, davno smo izgubili kompas.
@Gaetano, Bosna i jeste problem, zbog budaletina kakav si ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobar momak, znam ga sa zelene pijace u Hamburgu :-)
jao...pa jel postoji neko koga ne znas? osim mene...? :P
pa ti si mi sve :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo da ne bude aktiviran ..inače je normala
ovo se još može kazati kako ovaj mladić radi u ogranku al qaide u hamburgu.
bas kao i za sve Hercegovce da su ustashe :)
pa ovo im je jedini forum gdje se mogu aninimno kurchit.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najbolje je kad dedo ima njemačku penziju nekih 1500 eura.
Vjerovali ili ne da Mladi Muslimani mogu biti stari i po 80 godina!
bosnoslave imal mladijeh muslimana u skandinaviji a?
Eh svašta...ode i Njemačka vragu,kad se svak,koji se rodi u Njemačkoj smatra Švabom...
Eto smatrace se Azerbejdzancem...