Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sigurno da smeta, jadne krave i kad hodaju i kada pasu zvoni im oko glave. Trebali su to davno zabraniti. A ako hoce da znaju gdje su im krave neka uzmu GPS .Necujan, a da tacnu/tocnu lokaciju doticne krave.
jadna Milka..ccc
Treba tako okacitisvim muslimanima takva zvona
IMAMO MI TAKVA DVA VELIKA ZVONA IZMEDJU NOGU......SAGNI SE ZRINJSKI...PA PROBAJ
Sloboda krawama !!!
Kome zvona zvone:):)
Okačiti onoliko zvono na živo biće? Jadne krave, zaista. Pretjeruju.. ..Al' kako su slatke, smirene i po malo radoznale..:) I taj njihov mokri nos.. Lijepe mu..:)
Prvo sam pomislio..priseravanje..ali kad sam vidio zvona..i onu buku..pa ono je za poludit.. Krave su divne :) ...krave su gospodje :) Seljaci im cijelo ljet spremaju i suse hranu..naprave im i kuce.. a one..nogu preko noge i samo uzivaju :)
Opasni Ja ih obožavam i maštam da jednom imam svoje.. I sviđa mi se što po Jahorini i Romaniji slobodno šetaju i pasu.. Jedna, glavna ima malo zvonce, ostale i ne.. Par puta gospođe stanu na sred magistrale i ne bendaju aute ni za suvu šljivu.. Samo mašu ušima po malo i gledaju te.. I ništa, možeš samo sačekati da se smiluje i pomjeri..:) Zdravo Štrosmajeru pa dobro nek' im malo soli.. Prevelika su im zvona.. baš.. A ovako.. pa super.. pojedoh neke voćke, pa mora da se radi..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakva vijest samo, jedna recenica perfektno napisana, duzi naslov od teksta.
Kako nece smetati vece zvono od krave....
curaaaa cccc....hodi curaaaa