Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona stara; propao ko Grčka(;
Sta je sa nama u bio 70 % nezaposleni :D
ovo je samo njemacka propaganda i nista vise....poznato je da se njemci i grci nevole jos od osnivanja unije....grci nevole da rade i nisu to nikad ni krili ali zato vole da pametuju u eu da su oni kolijevka civilizacije i da se njih mora nesto pitati....cuo sam podatak da su u grckim zeljeznicama imali platu 4000 eura sto je bilo skoro duplo vise nego u njemackoj....grcka ce se izvuci kao sto je i dosada a bila je u mnogo gorim situacijama.......
Heba ih EU po ZAKONU :D
Je li oni pricaju o Grckoj ili Bosni? Ova mi je prica vrlo poznata, a Grcku ekonomiju ne pratim bas, jbg ne dotice me kao ovo kod nas. Samo oni imaju nadu za 2015, a u BiH je ne vidim ni za 2115-u :(
Ima, proglašenje bankrota, prodaja i gaća s g....., oslobađanje nacionalizma koji stasava sve više, čak su dobili mandate u zakonodavnoj vlasti ("Zlatna Zora"), pa možda i nešto bude od njih.. P.S. Neka prodaju teritoriju Turskoj i eto novca za revitalizaciju..
@Gaetano Ti kao pretpostavljam stručnjak za poznavanje i tumačenje navedenih termina, sada imaš priliku da me prosvjetliš.. Usput, budi rečeno, gdje sam pomenuo termine šovinizam i fašizam u mom inicijalnom izlaganju!?