Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Georgia, koji želi ostati anoniman :D Inače znamo iz koje je škole. razreda i zna ga nastavnica.
treba Ruse opet angažovati :)
Evo sace skoro pola sata kako je ovaj video objavljen, a samo 11 komentara... Interesuje me koliko li bi ih bilo da je naslov kojim slucajem DW video dana: Diskriminacija "nevjernika" u Turskoj, Indoneziji, Saudijskoj Arabiji ili nekoj drugoj zemlji sa vecinski muslimanskim stanovnistvom. Interesantno koliko je svijet mnogolican!
Nema nista gore nego kad drzava pokusava na silu, uz pomoc vjerskih insitucija, postici nesto. To je najvece dno dna. U sustini samo ce postici na kraju kontra efekat.
takvim metodama se dugorocno postize kontraefekat