Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britancima, koji se inače samo između sebe ye.bu, je njihova Vlada trebala reći koliku sumu dobiju od EU i tu istu sumu njihova birokratija zajedno potroši dok si rekao keks. Dobili su jeftinu radnu snagu, tj. roblje iz istočne evrope. Da im nema EU propali bi ko Grčka.
Izlaskom iz EU svi se \"dogovori\" ukidaju. Samo zato sto se jos nijedna clanica nije isclanila ne znaci da nece.
Ljudi hoće da budu gazde u svojoj kući,a ne da im tamo neko diktira šta da rade i koliko da proizvode čega.Klasična neokolonijalistička tvorevina,zna se ko propisuje pravila igre i po čijem s dikattu radi.Bogati budite još bogatiji,sirotinji sve gore,a sve demokrqatija i ljudska prava.Što to dvije najbogatije države svijeta Švicarska i Norveška nisu u EU ?
Dw je fašistička novinska agencija.
aj novinari, prestanite lupati bezveze. sta vam znaci \"izlazak iz EU\"? dogovori izmedju evropskih zemalja se potpisuju jos od II svjetskog rata. nemoguce je potpuno izaci iz svih EU dogovora, nit se moze pricati o \"izlasku iz EU\". nije to samo jedan ugovor, pa da se samo ponisti. postoji npr ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, ugovor o slobodnom transferu robe i radne snage, vojni ugovori, policijski dogovori...ama nemate pojma koliko tih dogovora ima.
A zna se zasto i na cijoj su strani ,oni si oduvjek sami svoji bili.!
A ko to zagovara EU propo je kao grcka kad tad.. EU jos malo pa ce zavrsiti isto kao sto exyu zavrsila voljom iste te europe.. Lazu da ce biti bolje u EU pogotovo za one siromasne koje niti pitaju sta i kako istina je sledeca osta ce i bez onog sto su imali a to je ljusko dostojanstvo, jer neumoljivost bogati i njihova borba za jos vise bogastva jednostavno ce pomesti sve pred sobom, a scenari koji je tek u pocetku sada imate rezultate kako su preko noci oplackali sve i to kako oni vole reci na zakonit nacin, pitam se ko je piso zakone..?