Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jaro vrati se iz naj skuplje zemlje u naj jeftiniju i koja nema plata pozz
Haj ima Bosanaca i ostalih Balkanaca da popune demografske rupe.
Izvrnuta pamet.Bolje vodati pse,nego rađati djecu.
prljavi muslimani opletite kako cete vi preuzeti svijet i od dobrog napraviti ruglo ko sto su sve vase države
Turaka u Berlinu 500 000,skoro pa Rajvosa!!
Nije ni cudo sto je bijela kuga u Njemackoj kad se samo organizuju gej parade.
ko ima skole i para-nema djece..... ko je nepismen i fukara-djece koliko hoces.... zakljucak:ode ova planeta u .......
ima arapa
ZATO NASA SIROTINJA STANCA PO 5-tero ,SVAKE GODINE PO JEDNO ...A NIKO U KUCI NERADI... VALJDA ZIVE OD DOPLATKA,IMAM IH TAKVIH U KOMSILUKU,MLADI ZDRAVI ...IMA POSLA NEGO NECE DA RADE.
Kako da imaju djece ,komsija preko puta mene peder zivi sa jos jednim.Ispod mene cura lezbejka sama zivi, povremeno joj dolazi partnerica.U priizemlju zena sa sinom (25) peder takodjer.Ko im je kriv ?? Stranci ili ko vec ?Nastranost uzima sve vise maha kod domacih u EU pogotovo holandiji.
pa nek puste nas bosance u njemačku i nek nam daju dozvole da silujemo švabice problem riješen.
Dok je stranaca (Balkanaca,Turaka i Arapa) bit će i djece. Kako ono turski premijer reče 5-ero minimum.
zasve ostalo tu su Bosanci
pa kako ce i bit djece kad su im svi pederi
Evo nek daju vize Sabini i Denisu doktorima nauka iz ekonomije...hahaha.. koji misle da djecu donose rode i da svako dijete ima svoju nafaku.Zato su novine i portali puni apela za pomoc oboljeloj djeci.Platiti lijecenje prava sitnica 250.000 eura,prosjecna plata Bosanca.Komentatori pomenuse i cijene vrtica,kako je krenulo uskoro ce hrana biti luksuz a djeca misaona imenica.
Muradifova Sanela? Dobro, sljedeči put kad budeš iš\'o ukradi joj recept za tulumbe (bolje joj ispadnu od mojih). I čuvaj se, sokole moj, Muradifa, čula sam da ima zračnu pušku!
ma kakva Fikreta sa prvog,u igri je Sanela sa trečeg :)