Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neglasaju zato sto znaju da je svakako sve isplanirano i da nece nista moci promjeniti. njemacka je propala drzava iako se mnogima cini da nije, istrazite malo bolje. ljudi su robovi rade po 14 sati na dan i dobiju 2000 eura u vrh glave,kad sve poplacaju pitajte ih sta im ostane.svi su u kreditima . jedino sto se uvijek drzi je autoindustrija i nista drugo. drze se dobro zato sto ni feninga neplacaju porez drzavi a auta prodaju po veoma velikoj cijeni.
Dokaz da je bolje da glasa samo normalan dio, nego da glasaju i ovi nisko inteligentni neuspjeli abortusi koji biraju ove lopove nazad na pozicije.
...pa eto armija ne glasaca pa opet ...POSTENA ZEMLJA...POSTENA VLADA...PROSPERITET VEC TOLIKO VREMENA...SILA SVIJETSKA VEC TOLIKO VREMENA... pokazatelj da ni glasanje nije to sto se predstavlja i plasira u medije... moramo shvatiti da su razlike u ljudima ma koji sistem oni imali...nijemci ce uvijek biti nijemci a mi balkanoidi uvijek problem ha glasali ha ne glasali!
Sta ce glasati, ne trebaju im promjene jer je sve savrseno.
schwaben
svabe