Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ujdurma Izraelske obavjestajne sluzbe da se opet priblizi Turcima i uspostavi bolje odnose. Ali kao sto je Erdogan rekao nista vise nece biti isto kao prije u odnosima sa Izraelom...
kako ste samo bijedni sa svojim komentarima, nema dalje. sjetite se \'92, eh pa ti arapi/palestinci to prozivljavaju od \'46. za ocekivati je ovako nesto nakon svega toga. ali \'ajte vi svi na kafu, sad ce se baste otvoriti, pa se moze srkati kofein.
Zar Dodo nije otvorio ambasadu Republike Sumske-Mrske ,Genocidno odvratne ,zloglasne i krvlju postenih poginulih bosanaca samoproglasene tvorevine prilikom poslovno-prijateljske posjete Izraelu[jeli oni znaju da srbi poticu od iranaca,mozda im je Tihic mogao reci
Sta ce krkan, ni drzave ni pameti.
arapi ko srbi, isto sranje drugo pakovanje. zadnji ljudi na planeti koji donose politicke i militarne odluke zbog vjere
FREEEE PC; FREEEEEE PL; FREEEEE WILLLLYYYYY
palestinac puko koda ga je neki boshnjo pravio. sto poste nazor kad nemogu podnijet?
ma ludi arapi, samo urlicu i razmisljaju kako nekakav dim sa neba ce im pomoci....... samo mi se svidjaju kuvajcani i ostali zapadni saveznici, oni su bar malo pametni, i ulagaju u bosansku infrastrukturu a ne samo dzamije ps. bosnjak sam.