Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi mu rekli da se ne pravi puno pametan i da mu je bolje da zna nešto svojim rukama
kod nas se ne bi uklopio u drustvo i rekli bi da je naograisao
Ja na prvu kontam iz Velike Kladuše i reko svaka čast momcino :D Nadam se da će svoj potencijal kako treba iskoristiti i za dobro čovječanstva.
Da je iz Kladuse nakon srednje bi zavrsio na radu u Sloveniji.
Džaba mu sve ako nije kostutivan
IQ testovi su manje-vise besmisleni
Cim prvu pi*ku proba, kakav Stephen Hawking i Einstein....
k0d nas bi bio u studenskom domu politicari prljavi nas dele djele
Ja sa 12 godina: 96. barem kupine po livadama Žuča gdje su bile prve linije, još ništa nije deminirano i prodajem na Markalama 5KM kantica od 2kg. IQ nije velik ali instinkt za preživljavanje ga nadoknađuje poslije 4 godine granatiranja. Unproforcu svaki dan uzmem smeđi lunch paket samo da mu ne smetam na ogradi baze. Kontam kako da mu tražim prsluk al nisam znao kako se na engleskom kaže... kakve igrice, testiranja ... ja sam odmah igrao životnu igru!!!!
Kao i sva djeca Sarajeva koja su odrastala u ratu!!!!
Einstein i Hawking nikada nisu radili nikakav iq test. Ne znam stvarno ko smislja ove gluposti.
da, tacno je ovo. Ima dosta djecice sa ovakvim i cak vecim IQ brojem, mada, prema tom testu, ne znacni mnogo nazalost. Sve je to super, ima kreativno razmisljanje, dinamicno, abstraktno. Da je bolji od Alberta, Hawkinga, ne bi se hvalili testom. Einstein je bio prosjek u matematici u skoli, ali u praksi se vidjelo gdje je ko :) tako da, ove testove je super uraditi, svaka cast malcu, ali de lagano, kad budu naucni radovi, onda ti vrijed tih 160.
Ja sam cak i pametniji od njega, sa 12 godina sam vec prodavao odjecu na pijaci, izbijao postotake i zaradjivao lovu, a on tek rjesava zagonetke i roditelji ga vozikaju po kvizovima, sta oni mjere?
De ne provaljuj se
Jesil to ljubomoran na dvanaestogodisnjaka zivota ti
Bravo mali u poslednjih 50 godina se samo budale i krkani rađaju, s tobom ima nade, kamo srece da ih ima jos takvih. Kod nas na balkanu sve neke krezzube seljacine i Nekavi kroatosi, hude, hatici i ostala seljadurija. Kao i politicari dodo tokmak krivozvaljavi smrdo covic i kakir zuto vnogo.
A taj ko pravi testove je prekucao IQ.🤣
a to nisi ti, tako da, tu smo gdje smo
Znaci veci IQ od židovski šejtana,sta je sa pravim genijalacom Teslom.
joj kume jesi plitak
ravan ko lavor si decko
Sinko dodji u bosnu i prepolovit ce ti se
Ako nisi stranka i ti i Einstein i Hawking bi bili skladištari
Dobro Hawking možda ne bi bio skladištar ali dali bi mu viljuškara da vozi
Zeljan ce ostati ckapija za dugo, vidi se u ocima
Zahebo i Fadila respiratora