Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Virus Ebole pod Hitno u Izrael i gotova prica
Problem je to sto to Durakovic kaze a ne Obama?! I nas su u ratu podrzavali bivsi sekretar odbojkaske ekipe iz Vorclava I pjesnik iz Gvatemale..
Meni je čudno sve ove dane od kad je sranje počelo čitati komentare i gotovo svi komentatori jako plitko i bez imalo poznavanja prošlosti gledaju na ovaj sukob. Malo proguglajte 6dnevni rat i bit će vam jasno zašto Izraelci nikada neće popustiti i odustati od držanja arapa oko sebe u podređenom položaju. Islamski narodi oko Izraela jesu pokušali satrati Izrael- ali im to nije uspjelo, i toliko su poraženi u tom ratu da je tek tada Izrael dobio lijepe tampon zone oko sebe koje vojno kontrolira. Izraelci nakon tog rata i na hladno pušu, a s obzirom da su tehnološki miljama ispred susjeda nikada više ne žele da budu u situaciji u kojoj su bilo pred 6dnevni rat. Ovo što se sada dešava je zločin, ali više manje sve što ljudska stoka u ratu radi jest zločin, ali uvijek se sjetite da su ovi okolo pošli da Izrael zbrišu s planete (67.) ali su gadno polomili zube - i zato će ih ovi tlačit do kraja svemira. Sve je tako bezze, pa da ovi drugi imaju moć isto bi radili, to je ono što je najtužnije.
Ništa nama bez našega BRKE - YAŞASIN ERDOĞAN !!!
izraelu i jevrejima samo treba ADOLF I SS TRUPE
GO Israel,Samo ljuljaj po bagri.Ne daj im oka otvoriti.
doci ce vrijeme kad ce ti po sestri ljuljati veliki broj ljudi a narocito crnnaca sa velikim belegijama
ada- nadam se da će pomlatiti svu bagru arapsku sve do jednog. GO Israel,samo rokaj dok im pamet ne stane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne smiju sutiti, ali sute. I ne samo oni, nego svi. Djeca se ubijaju, svi osudjuju ali niko ne reaguje. Izgleda svi su dobri na jeziku a niko na djelim.
под хитно санкције арапима,...сарајевогас, обустављај испоруке кувајту...
Ma da, stara narodna boli neka stvar bogatog za brige siromasnog. To imas i kod nas. Oni sa milijardama uopste ne osvrcu se na probleme u tom arapskom svijetu. A kako covjek da ocekuje da nasi bogatasi u ovom sirotinjskom svijetu brinu za svoj dio jada. Tako jedan copy paste na sve sto se desava u svijetu. No uvijek je lakse brinuti i pravdati tudje probleme i greske. Sta gosp. Durakovic misli na ovo sto nasa elita i bogatase zaboli neka stvar za sve sto se desava oko nas. Kao da ce ovo trajati godinama i godinama.
Naj tužnije od svega je što će sad (kad je srušeno sve i pobijeno hiljade civila) te zapadne zemlje početi pričati kako 'nije trebalo napasti, kako je trebalo reagovati, itd...