Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papa prolupo ja govora mu majko mila pa ništa sničim dajem 50KM svakom ko mi zna reć šta je papa htio reć ha ha
u islamskim zemljama je silovanje vlastitih kcerki i rodica na dnevnom planu. one se ne smiju ni pozaliti jer se zna sto ih slijedi a kamoli da se o tome vodi diskusija. mozda za nekih 500 godina !
ovaj papa je štitio te sveštenike i samo ih rotirao i unapređivao na više funkcije prije nego je postao papa a vidi ga sad, lije krokodilske suze a on sve i zakuhao. čiji li je to igrač
On barem kaze da je stidan. Dok Muslimani nece ni da kazu A o islamskim fasistima i teroristima!
Islam nema svecenika! U Islamu nema posrednika izmedju covjeka i Boga,Allaha Uzvisenog. Islam odnosno Kuran je zadnja objava Gospodara svemira,u kojeg su vjerovali i Isus i Mojsije i Ibrahim i Davud. Mi muslimani priznajemo sve Allahove poslanike. Ali svi ti poslanici,gore navedeni,su donosili objave odredjenom narodu. Muhamed salAllahu alejhi we selleme,je zadnji Allahov poslanik,poslan svim svjetovima,da obeca nagradu vjernicima,a nevjernicima zestoku kaznu. Islam je zadnja vijest od Gospodara svjetova,primite islam,spasite se. Hocete li biti od odih koji citaju jucerasnje vijesti,koje su mozda vec promjenjene,ili ce te biti od onih koji citaju zadnje vijsti,odnosno Kuran Casni.
@katolik Ne dao Bog da su ovo radili muslimanski svećenici! A ovako prebaci krivnju na muslimane! Bože sačuvaj! Da li ti je možda palo na pamet da su ovi kreteni zlostavljali djecu? Ne pomenu njih!
ooo papa djesi ba stari mason, ljubimo te i volimo te puno tvoji jarani iz satanisticke elite :-*
TO NISU SKANDALI TO JE NAJGORI CIN TERORIZMA.
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.lessignets.com/signetsdiane/calendrier/images/avril/16/2/Benedict_XVI_122.jpg&imgrefurl=http://www.lessignets.com/signetsdiane/calendrier/avril/16.htm&usg=__cvhob_rKHEMGLvXTuUBZiBgzkmU=&h=429&w=307&sz=38&hl=bs&start=0&zoom=1&tbnid=Oe1S2TbjXxQDwM:&tbnh=165&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3DBenedict%2BNazi%26hl%3Dbs%26sa%3DX%26gbv%3D2%26biw%3D1280%26bih%3D640%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=353&ei=w8GUTJDhINDvOcGspYkJ&oei=lcGUTIyqM4L-Odnu3YkJ&esq=5&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=55&ty=72 Toliko o \"Papi\"..
zasto bi se gasili komentari?? sve treba komentirati, a ne zataskavati i prikrivati sto je uobicajena muslimanska praksa.
de ba ugasite komentare na ovo
Il je hebo il je bio heban :D
joj kad papa izvadi ogromnu cunu po sred kosova polja vlasima :D