Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto najvise pogadja one koji imaju para...
Upravo tako!
Meni su ljetos došli neka familija iz Amerike,i priča mi kako ne smije izliti ploču 2x2 ,nego mora prijaviti tamo nekome i majstori moraju izliti...i još mnogo toga,recimo na našoj kući su radili poznanici iz rodnog grada mojih roditelja(VŠG) a tamo moraš kompaniju zaposliti i plus plaćaš svaki mjesec državi ga kuću...
stid ih svojih sugrađana vojnika šta rade po svijetu i šta su radili
Kad malo skontam za par godina sitne i trenutno siromasne drzave ce biti najstabilnije za zivjeti.
New World Order, svo zlo ovog Svijeta planirano je u Americi, prvo ce Ameri morati imati cipove u kozi i tako hodat poput pilica, pa posto cijeli svijet zeli biti ko ameri i posto su oni cool i posto su oni pravo mjerilo kakav covjek treba biti, doci ce to i kod nas. Sad nas jebu a kako ce tek za 20 godina, pa Bog nam bio u pomoci. I boze spasi me od americke demobratije i americkog nacina zivota.
De ti zaključaj Sci-Fi channel i DIscovery Science i gledaj strogo samo Hajat TV, nemoj se opterećavati toliko, mozak će ti se prehladiti.
Ne gledam ni jedno ni drugo hvala bogu, samo sam skontao istinu, jasno mi je u kakvom svijetu zivimo i nista vise, a ti budi i dalje u zabludi. Istina je jasna ko hoce imalo da promucka glavom. I prehladit ce se picka od tvoje mame, jebem je u usta skrbava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a prihvatilo drzavljanstvo 3 miliona :-) tako da su oni u plusu opet :-)
tih 3000 sto se odreklo odnese milijarde - a tih 3000 novouseljenih ce zaradih po par hiljada - ako i to....
_mufljuz_ - Korekcija. Tih 3000 je ODNIJELO milijarde a ne doprinose ekonomiji vec odavno ni na koji nacin jer zive i rade u inostranstvu i donedavno su mogli da se svercaju jer strane banke nisu bile duzne da prijavljuju prihode americkih gradjana americkoj vladi. Eh... to se odnedavno promijenilo jer je amerima dokurcilo da se novac izvlaci iz drzave i skriva po Svicarskoj. Pa su uveli visoke kazne za neprijavljivanje poreza i naredili stranim bankama da ako hoce da posluju u USA moraju da prijave prihode vece od 10000$, kao sto rade i banke unutar USA. Posto bankama to nije u cilju mnoge su krenule prosto da zatvaraju racune USA gradjanima. Kazne? Standardna kazna za neprijavljivanje poreza u USA je 10.000$ za svaku godinu i svaki formular koji se ne ispuni. Kazna za NAMJERNO neprijavljivanje sredstava u inostranstvu je 100.000 ILI 50% sadrzaja racuna u trenutku prekrsaja. Imas milion neprijavljeno u Svicarskoj, prve godine dugujes 0,5 mil, druge 1, trece 1,5...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mijenjam ja bosansko za drzavljanstvo SAD-a. nije puno koristeno kao novo :D
hahah mozda je i tamo bolje :D