Radnici ne odustaju
0
Drugi opći štrajk paralisao Grčku
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imas ti pravo, trebaju se ugledati na Jemen, Pakistan, Banglades, Nigeriju, Egipt....gdje vlada blagostanje i socijalna pravda !!!!!!!!!!!!!!!!!! budalo !!!
Nadam se da im pošta radi, jer ocekujem neko pismo iz Grcke... joj ne bude li doslo ima da poludim :)
Samo polako,doci cete i vi na red,hehehe.....
@Momo idi yebi svoju mamu i sestru budalo islamofasisticka bez mozga!!!
tipicno...kao pravi predstavnici pravoslavlja i Grci su lagali, petljali i prodavali EU lazne statistike...sad je doslo vrijeme za naplatu...samo pogledajte gdje u Evropi hara najgora korupcija, mafija...od Rusije i Ukrajine preko Rumunije, Srbije i Bugarske do Grcke,,,,Narodi cija se crkva pretvorila u politicku instituciju nema nikakvih moralnih nacela - necudi sto su svi pravoslavci danas - najkorumpiranija drustva na svijetu, Evropa tek sad uvidja s kim ima posla. Lazi, koripcija, mafijaski kapitalizam - odlike su svih pravoslavnih zemalja bez izuzetka.
Svaka cast na ovakvom narodu... Ovo se kod nas nikada ne bi moglo desiti...
Englezi jedni od osnivaca EU ni dan danas nisu prihvatili euro nesto smrdi a nisu moje noge.
.pukli braca Grci... jbg steta .......a ovi nasi trce tamo u EU..dok Balkanci udju u klub od njega ce ostati samo vizit karte i oronuli Nato............al ajde IDEMO U EU ZA BOLJITAK :)
Da ih nije uhvatio grc.